Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isus, muhamed i mojsije su najvece zlo koje je snaslo ljudsku vrstu.
svima je jasno da isus nije bio bijelac plavi ociju i kose..
pa naravno. roden je prije 2000 godina (iako ne postoje uopste ikakvi pisani dokazi da je stvarno postojao) u palestini. Bio je crno kosi, tamno puti covjek sa smedim ocima, ne plavusan bijelac sa plavim ocima
O cemu ti govoris? Postoje dokazi koliko hoces da je stvarno postojao, pitanje je samo ako je on sebe nazivao Isus i da li je on uopste radijo to sto stoji u Bibliji.
@luxury ne postoje dokazi. Ne postoji ijedan dokaz. ako ti mislis da je biblija napisana od strane kralja engleske iz 18 stoljeca, napisana po pisanim skriptama iz 800 godine o tome sta se "navodno" desavalo od 0-te do 35 godine nove ere, onda da -_- super dokazi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ste dozvolili idolopoklonstvo i slikanje, onda se i pomirite s tim da svako ima drugačiju predstavu Isusa. U srednjem vijeku Isus je na slikama izgledao kao debeljuca.
@el cid opusti se jaro