Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete li zamisliti da npr. vlada Malezije ili vlada Turske organizuje bajramski koncert u Bijeljini ili Banjaluci ili Ljubuškom??
Ja ne mogu čak ni zamislit.
Ne provaljuj se, nisu u pitanju vlade nego ambasade, također da hoće mogu bez problema, kao što domaći muslimani rade: http://mizbijeljina.ba/vijesti/odrzana-13-kurban-bajramska-akademija/ http://blusrcu.ba/index.php?page=news&op=readNews&id=373&title=BAJRAMSKI-KONCERT-BAJRAM-DO%26%23272%3BE-MIRI%8AU-AVLIJE--29-11-2009-BANSKI-DVORI-BANJA-LUKA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)