Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je izgubilo sve što je valjalo. Sarajevo ostaje samo u knjigama. Sarajevo danas, ništa od onoga čega se sjećaju oni koji su otišli. Blago njima, otišli su da ne vide ovo danas, Sarajevo koje ima mjesta samo za jedno Sarajevo i jedno mišljenje.
DA JE OSTAO U RATU, KOPAO BI ROVOVE ZA DRUGOVE IZ ARMIJE.
Vaki ljudi nam vise treba a ne vehabije
''Inace bi kao Aleksandra roknuli'' Prvo ti se grohotom smijem, drugo sjetim se svog ratnog druga Aleksandra Seksana, treće evo nešto za glupavo zadojeno cetn.icko odojce koje si ti: http://www.youtube.com/watch?v=ASny1qmya9w
dodaj tom svom nadimku još i -dan jer si previše JADAN, podrumsko-paljanski zagnojeni č.m.a.r.č.i.ć.u. I da, Caco nije na kopanje rovova vodio samo Srbe nego sve miševe koji su se zavukli po memljivim podrumima, kao tvoj otac npr. (pošto si očito balavac koji nije ni postojao kad su Srbi razarali Sarajevo i Bosnu)
Historija - grčka riječ od koje su dalje izvedene istorija (srpski), storia (talijanski) itd. August - latinski naziv za mjesec koji se koristi diljem planete zemlje (pri)povijest je takođe i bosanska riječ, od glagola (pri)povijedati kolovoz nije hrvatska nego pan-slavenska riječ Jezik se zove BOSANSKI a ne bošnjački. Imaš još pitanja, primitivni nepismeni fašistički babunu?
Nije on to sto mislis. Njegovi su Ukrajinskog porijekla i to negdje od Prnjavora.
Od luksuzne full strech limuzine u kojoj je bilo mjesta za sviju, Sarajevo se pretvorilo u trotinet samo za jednoga.
Rugoba frajer koji je ko junfer odperjao za Ameriku pa mu eks supruga ispravljala gramatiku dok se nije malo izbiriko na engleskom.
svako. za koga je Sarajevo bilo, jeste I za koga ce biti rudnik zla-ta za mene je niko
Sreca njegova da je otisao, inace bi kao Aleksandra Cacini roknuli odmah ili ga pokupili na kopanje rovova, pa ga onda koknuli. Zivjela jednonacioonalna kasaba Sarajevo!
Ovaj tekst dozivljavam kao da je neko opisao moju zivotnu sudbinu. Bas od slova do slova. Jedina je razlika sto nisam iz Sarajeva i sto sam sam se "skrasio" u Skandinaviji. Cak smo ista generacija. Pozdrav za Sasu Hemona!
Hemon nije legenda, on je živa legenda, proslavio Bosnu i Hercegovinu, Bosance i Hercegovce,...Uopšte mu ne zamjeram što se na vrijeme ''ispalio''. Bio sam u bratskom nesvrstanom Zairu gdje je bio i Hemon. Sada je to DR FC*KNG CONGO. Bio mi procvjetao baobab ispod prozora. Kinshasa i ja smo se potajno voljeli.
Tako lijepo pise Hemon, volim njegove price, osjecam se kao dio svega ispricanog, hvala mu sto se uhvatio pera, uzivam dok citam, nas najbolji pisac ikad!
Tako ste se i Dzeki sljivotresu smijali. Upitas li se ponekad da li je mozda greska u vama? Hemonu svaka cast, jos puno dobrih knjiga i dug zivot.
Pa i nas Suljo Tihic je bio dezerter u Njemackoj, a prije toga i "sekretarica" u izdajnickom stabu osudjenog ratnog zlocinca Fikreta Babe Abdica. A i predlagao je podjelu i jedine nam domovine na televiziji zlocinca Slobodana Milosevica: Pogledajte sramotni i izdajnicki link; http://www.youtube.com/w atch?v=66vPijmIfdQ
Davnih osamdesetih godina Aleksandar, njegova sestra i i jos neki likovi bili su cuveni po jednoj festi ili derneku koji je naprfavljen u ulici Sutjeska. Na toj festi su bili obuceni ili ukraseni SS iliti Gestapo simbolima i napuseni i pjani slusali muziku u NACI fazonu. E to je taj umjetnik od mladih dana