Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako želite da vam djeca budu pametna ....držite ih dalje od klix komentara :)
100000 radnih mjesta,zlatne kasike,trebinjski aerodrom i druge bajke..
Franciju i SerbicuDrini su kao malim citali bajke o Lepom Mici.
Već ih čitaju u RS o srpskim junacima, Draži i Radovanu,u fildžanu o Aliji, pašaluku i Fatihu a u U o hrvatskoj u raznim bojama najstarijeg ilirsko-perzijskog naroda. Biće pametni ko kokoši.
Nisi ništa ni razumio, papčiću primitivni, vrijedjaš se za svoje a druge ne?
Odgovorni su samo neobrazovani primitivci bilo koje religije ili pripadnosti
A AKO ZELITE DA BUDU DJUBRAD PUSTAJTE IM RIDJOBRADOG COVU I DODU A AKO HOCETE DA BUDU KOMICARI FADILA VESELICU I PENISA ZVIZNUTOG
Duduku nisu pricali bajke on je slusao gusle..
Najljepše bajke ovom narodu djećije pameti su naprićali ovi lideri klero nacionalnih partija, a doduše i Lagunđija je naprićo puno bajki, pa tako dok je narod uspavo on se dograbio raznih talova, pa sad i Dodik na Palama uveseljava svoje potencijalne biraće i tako u krug sa bajkama.
Ako zelite da vam djeca budu pamenta, napustite BiH, 100% provjereno...
Mislis po avazu malo da ih pustimo da prosetaju. Sa stanovista vjerodostojnosti skoro pa isto, bajke su malo istinitije jer ne protivrjece same sebi. Problem je nazalost stilska i umjeticka vrijednost koje nema u pomenutim novinama.
e ne mogu večeras o pitarima...a baš su njihove želje bajkovite
Ma ljepota :)
Ja ću svojoj čitati Alijinu Islamsku deklaraciju. Šuqurac Grim i Kristijan Andersen.
Naaažalost ko d nas je bajka naraširenija književna , ekonomska i politička vrsta narativa. Ne samo za djecu.
Ja sam volio citati bajke Ahmeta Hromadzica - Okamenjeni vukovi, nije li ocigledno po nicku.
Branko je sjajan knjizevnik takodje, ali to su vec price za malo vece mangupe.
ovdje se djeca uce da mrze drugo i drugacije jer nije prioritet pamet i znanje nego da uspiju preko nacionalistickih stranaka kad porastu na zalost ps cast izuzecima kojih je sve manje