Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne kakajte... Srbi su uvijek imali kvalitetnije izvorne knjige i prevode, pogotovo kad je u pitanju strucna literatura. Za hrvatske prevode mi treba rijecnik i Persen da procitam knjigu do kraja, a da pri tom\' ne povratim od njihovog izmisljenog vikabulara. Sahinpasicu, uvozis i Srpske i Hrvatske i preprodajes ih po petostruko skupljim cijenama... potenciras njihove izvodjace, dok nasi propadaju.
@Edin: U jednoj si rečenici napravio 2 greške kod \"nebi\", 1 kod \"nesluži\", (zanemarićemo velika slova u zareze). Mislim da nisi kompetentan da sudiš o takvim stvarima.
Cuo sam da se pola knjiga prodaje po 2,3 km samo da pitam da li je to tacno i ako nije kolika je cijena knjiga inace? Hvala unaprijed!
da li će sidran potpisivati svoju novu knjigu.imao je promociju na pulskom sajmu.
Na sajmu se može pogledati i knjiga \"23 Nezaboravna dana Bosni i Hercegovni\". Informacije o knjizi možete dobiti i preko stranice www.facebook.com/UnforgettableDays.Bosnia
Lala, centar Skenderija, Dom mladih, ...evo pokusavam da ti nekako pojasnim. Dodjes na plato na Skenderiju gdje je DOm mladih. Udjes u Skenderiju, a onda te neko uputi dalje... Nadam se da sam bar malo pomogla.
LALO,\'AJDEMO ZAJEDNO
i ja pitam gdje je collegium artisticum...
Imal\' ovdje kupiti knjige \"Secesija\" našega glavnog traktoriste mileta iz sunčanog entiteta, pardon, drzave?? Razlog: Nestalo mi WC papira a cuo sam da se ova printala na najmekšem i najkvalitetnijem papiru, jer je to nas preCednik narucivao! :O
Je li mi neko moze reci gdje se nalazi ovaj sajam, blizu cega? Nisam iz Sa pa me zanima blizu cega se nalazi prostor galerije Collegium Artisticum? :)
Ja ću doći ako Ibro Spahić ima novu stihozbirku a Gradimir Gojer sabrana djela.
@sa Ako ti se vjerske knjige ne sviđaju samo ih lagano zaobiđeš, izbor je velik, a ima ljudi koji upravo dođu u nadi da će pronaći dobru knjigu religijske tematike i poneki kvalitetni roman.I vjeruj nikog ovdje nije briga dal ćeš ti ići, tvoja lična stvar. http://tinyurl.com/62jccb3
pozdrav za stoku NEPISMENU!!!
umjesto ovih teskih komentara, samo da kazem da se veselim ovogodisnjem salonu! :D
čega se pametan stidi tim se budala diči...
Moram kupit perl baka da uparim s novim crvenim tepihom...
cuj izvodjace? Halo baaa ovdje je rijec o knjigama, dzigara i narodnjaci su ti na drugom spratu hahahahaha