Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj R.I.P.
Fakat sjecam se kad smo snimali duet... Kaze meni Hanka Paldum: \"Jel Halide, jel ti imas nalog na Facebook-u?\" Reko\': \"Nemam, koji ce mi to djavo?\" Kaze meni Hanka; \"Pa da te lakse nadju kad skrene su jarak!\" :O :O :O BTW: Neka joj je vjecna slava i hvala Kseniji u ime svih onih koji su balavili na njenu pojavu! R.I.P. Ksendza!
ne mogu da vjerujem,pretužno,sućut obitelji
I postoji li administrator na ovom sajtu ????????
ccccc...cccccc....ccc Dzeko dijamant.
kojim je kriv sto su se jebavali nasamo
Pa kakvi su vas \"ljudi \" rodili i odgojili kad na ovakvu vijest ostavljate takve komentare..Dva mlada zivota su nestala a vama je to okidac za nacionalne primitivne prepirke....retardi jedni retardirani, ko je vas malterirao dok ste bili mali pa ste izrasli u imbecile takve!!! i ti lejla ili ko si vec....jadna si ili si jadan sto drugo reci. Neka im je laka crna zemlja ili alarahmetile , sta god...
R.I.P. zAMOLIO BIH ADMINE DA ZAKLJUCAJU KOMENTARE !!!
RIP
ev osvanula je i grupa na FB http://www.facebook.com/group.php?gid=369230869334&ref=n
sad necu moci mirom drkat na nju.... r.i.p
@drugi uvalim - Fuj
dvije budale manje
Strasno ne mogu da vjerujem... RIP
Jako tuzno... R.I.P.