Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brat..da ga Allah nagradi
@Ronex Jah :)
Nek se napuši!
Brat neprati Euro
Ucjenjuje Valbuenu sa sex snimkom ali ide u Meku, eh kad bi muslimani sebi stavili to da budu dobre osobe za primarni cilj, kako bi nam jos lijepse bilo...
Fuj *ebo vas ovaj pogan. Cuj da ga allah nagradi. Joooj kad je neko glup do boli.
On je fudbaler a ne hodza...isto kao ovi nashi nehljebovici. Njemu je mjesto bilo u timu. Zashto nije? Jer je ucjinjivao kolege sa porno snimcima. I sta sad? Ide na hadz jel? OMG..koje licemjere..
Stvarno su mi ovi Arapi čudni a i vi nasi Muslimani.Pa taj Benzeme je lik koji se drogirao plaćao kurve od 15 16 godina .Sad ga optuzuju za ucjene.Ja sam često po Evropi najveci Makroi su Arapi isti ti koji daju najvise para za Džamije.Najveci krimnalci su oni .Zar ide Islam i kriminal zajedno???I onda ovakvi natpisi.Alah ha nagradio ovo ono.Zar je moguće da ste vi toliko zatucani.To isto sad Ceca ode u Palestinu i napravi Hadžiluk. i mi sad bravo cedna Ceci bog ti je sve oprostio😅😅😅😅😅😅😅😅
jel to onaj što je dero transvestita
Sad je dobar zato što je hodao okolo u krug po primitivnoj zemlji na 40+ stepeni. Jebbao Vas on i Saudija smrdljiva
A sto ne igra za fr ?
Ma koga briga za ovakve gluposti? Zašto je religija vijest, valjda je to neka privatna stvar. Nek su napisali o ovome, ali Brock Turner nisu ni spomenuli, presmiješno.
neka ostane tamo, nema potrebe se vracati ...
da je džeko pametan bio bi s tobom, a ne u krvatskoj
Seks s maloljetnicom za novac, ucjenjivanje reprezentativnog kolege? Gadno je ko sve ima luksuz da se nazove muslimanom.
Pa da ko ima novaca moze da ide i da placa taj turizam jer to po meni je samo turizam jer da je vec nesto vjerski obred ne smijes naplatiti to sta ce sirotinja da ode ovdje ne moze jer ovo ocigledno je namijenjeno za "budzovane" koji imaj mrs znaci Allah nagradjuje onog ko ima novac ma ja ok uredu je bolje te pare da je donirao nekim siromasnim nego tim guzonjama dao pare za taj turizam glupsoni
Hadž je dužan obaviti svaki musliman koji je punoljetan, pametan, slobodan i ima materijalne mogućnosti za obavljanje hadža. Niko ne naplacuje hadž kao hadž, naplacuje se put, smjestaj, vodici itd. ali naravno ti to ne mozes znati jer ne znas ni da postoji tacka, zarez itd.
tuzno je da se ovakvim smetljarima kao i raznim kriminalcima dopusta da budu blizu religije,pa u bosni i dileri poste!
Uzori su vam vrh - Muhamed pedofil, a Isus sam sebe napravio.
Da je katolik poslo bi ga fratar da se pomoli par puta i sve bi mu bilo oprosteno i od boga i od naroda. Posto je musliman skandal ce ga pratiti cjelog zivota. Sto ti je nepravda. Imam osjecaj da je to opste prihvaceno i da se kod njih tamo kaze da svi grijesimo, dok kod nas ovamo zamjerimo sve zivo.