Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dušanka Majkić na aparatima... :D
...predsjednica zna svoj posao.....sviđalo se to nekome ili ne.......
Lafica, iako je zaboravila skinuti šminku u sred krečenja???
Meni su bas simpaticne njene pantole,ja bi vala volio kad bi sve djevojke nosile slicne pantole,a ne suknje i slicnu opremu seksualnu =)
Dajte je nama u bosnu da mi ovu nasu gamad srbima damo
Sretno Kolinda ! Podrzavam Kolindu ! =)
nisam ljubitelj starki al ova bi prošla glat
vucic, bake i dodig na aparatima (al ukurcu)
Dobra ova kitura😄😄
Kad bi neki od nasih politicara na baterije se slikao kako nesto radi??? Nikad !!! Kaze nema se racuna...
Nema molerice bez sokice.
Nek ode Voji okrecit kucu hahaha
Dodzi kod mene imam ja podrum da mi okrecis
Dooooobraaaa MILF-uša 😄😄😄😄😈😈😈
Ljudi, Kolinda mi dala lajk na komentar 😈😄😈😄😈😄😈
ona se meni pravo dopada...
Primjer koji bi BiH trebala slijediti. I mozda ici mnogo dalje, dajuci punu politicku vlast i popunjavati sve (ili veliki vecinu) drzavne/entitetske funkcije iskljucivo damama. S tim, da se donese zakon da se na ove drzavne funkcije ne mogu birati zene-clanovi nacionalnih stranaka, vec iskljucivo i samo iz gradjanskih. A sve na nivou citave BiH, ukljucujuci, I posebno vazno, RS. [Ovim bi se izbjegao eventualni scenario da tave pocnu letjeti u skupstinskoj menzi :))) ] I neslaganja, iskljucivosti, preglasavanja, nedostatak kvoruma, nejedinstvo,...itd - problemi danasnje realnosti bi nestali, kao vodom odneseni. A BiH bi ozdravila u svakom pogledu. I to u rekordnom vremenu!
dobra sisa, nema šta!