Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I na kraju ćete napraviti ekskluzivu ili infobar od klixa. Radi pomenutih su noćni izlasci ovdje i postali nepodnošljivi. Nakićena wannabe elita, koja ništa ne radi osim što čeka da bude uslikana i viđena na određenim mjestima.
baš tako, sram ih bilo
pa ocigledno je da klix tezi tome da bude najposjeceniji sajt sa sadrzajem za sve i svakoga... samo naprijed ;)
ZA DVIJE GODINE DOGURACE KLIX DO REDTUBEKLIX.BA
...a sa domacim dronfuljama...pa da ti kazem tome se uopste ne bi bunio...mada prije ce svinje letjeti po zraku nego sto ces docekati nesto tako u Vilajetu!
valja sad i za klix pozirat
Evo gdje ce majke da traze svoje mezimce ... :))
hoće li biti u zavidovicu
ovo su sve same jeftine ku.rvice...
malo ekskluziva ovo ono
Hej moj KLIX ovo ti je veliki KIX.... (Moje licno misljenje, mozda i grijesim)
Svaka cast bravo super ste portal dobro radite svoj posao vidi se i po komentarima stvarno dosta naroda dolazi na vas portal
Parada pijanstva i kica! :(
@TettaVegeta..... i cega jos sve ne..... A sad da se vratim na samu ideju portala....evo sad pregledah fotke i foldere, sve "divno karasno" al nije mi ovo nesto za Klix.....Al opet kazem, moje licno misljenje.
Svaka čast na logu za ''nightlife''. Genijalno!
Nadam se da će Klix obilaziti klubove širom BiH, a ne samo u Sarajevu, jer ipak je Klix postao portal ne samo za Sarajevo nego i širom regije! LoL
Super vam je ova slika gore sto ste stavili bas ste opisali atmosferu u nasim kaficima bas kao u kuplerajima
Dosta mi je sto gledam ove bezposlene studente sto ispijaju kafe po cijeli dan jos ih moram gledati kako navece piju babine pare.
Moci ce se komentarisati :D
PODRŽAVAM PROJEKAT SAMO AKO SE SLIKE MOGNU KOMENTARISATI
Vatikan ima uzbudljiviji nocni zivot od mene