Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej
ukusi su razliciti, a jenny je mrak, za moj ukus mnogo zenstvenija od angeline, angelina mi je vazda vise licila na transvestita vise nego na zensku
Među 30+ je 1. Salma Hayek, 2. Bellucci , 3. Penelopa
Simpaticna zena ali se sa Angi ili Charlize T. ne moze ni uporediti. Na skali od 1 do 10 petica. Super tijelo a bezveze faca.
eki komentara, jenifer koka ipo
@Boss stipu ove retardirane napacene ocajnike! nemaju oni ni svoju kasiku o zenama da ne pricamo. moje saucesce usafunjani luzeri sa portala bar tu mozete biti sve sto nemate priliku u stvarnom zivotu
\"Narod zna\" da ti zenu taslace iz dana u dan,hahahah,koja loziona. Nego,dal zena u cmmar ili ne,ovi sto je taslace kazu da cak i preferira?
Ja sam u SDA,kome ti da je papucar,nacu te i ima da prosis klinac.
Ovaj te papucar moze kupiti sa pola plate,a ti budi bacje.
Ne,moja supruga je pediker.
Ne,moja supruga nije profesor Engleskog jezika,zar su po tebi samo profesori Engleskog jezika vrijedni postovanja?Dovoljno da je moja supruga.
e moj boss i ovaj sto te podrzava...ccc... savjetujem vam da samo pronadjete znacenje rijeci \"PAPUCAR\" i dobro je protumacite... hahaha...koji bilide
Moja zena je dama za sve vas seljake ovdje,prestani da vrijedjas i obrazuj se kao moja zena,koja ima fakultet,predaje engleski djeci u osnovnoj skoli,dakle profesor a nije ko Vi,besposlene kurave zeljne ocrnjivanja ostalih.
potpisujem lafe! ove balave opajdarice samo k.itom po glavi treba lupat njoj je danijela top garant i irma nici visoko kotira na njenoj listi uzora haj sto nemaju smisla za estetiku al ni morala pljuc
Zanimljivije je to da je Betty White cetvrta ? :) Ocito su glasali i oni preko 80 ljeta..a inace naravno da nijedna anketa ne moze odgovoriti ko je najpozeljniji na svijetu..i sta uopste znaci kad zene glasaju za najpozeljniju zenu? mislim, za STA je pozeljna :)?