Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve koji filozofiraju zašto je dao novac životinjama, umjesto ljudima - pa zato što se zbog takvih kao vi razočarao u ljudski rod!
Sejtanska posla,poklanja pare za ugrozene zivotinje a ne mare za ljude. To je taj isti Simpson sto su pokazali Ebolu seriju 1997 godine gdje drzi knjigu "Radoznali Djordje i Ebola" inace poznato stivo o majmunu kojeg iz Afrike donese covjek u zutom. I gle cuda ime tog covjeka je Ted Shackleford. Prvi smrtni slucaj u Americi je bio covjek sa imenom Thomas Eric Duncan tj TED skraceno. A u njegov stan su poslali ljude u zutim hazmatima da ociste.
A prezime Shackleford je naziv za karaktera iz drugog crtanog "Kralj brda" koji se odvija gle slucajnosti u Dalas,Texasu. A karakter Shackleford u tom crtanom je istrazivac teorija zavjera. Kako je moguce da i jedan i drugi crtani "pogode" 1997 godine ono sto se desilo u 2014 u vezi Ebole.
nije sreca para puna vreca to znaju oni sto je imaju...............
Hajde,kada si tako odlucio,evo kod nas 2o.ooo ugrozenih pasa,pomozi im,skloni ih s ulice.
Ti svoje bogastvo ostavi gladnoj djeci Co'ek zaradio pa nek ga zapali ako hoce
A za zivotno ugrozene ljude ????
Pascinja ce biti sita, kao imale cica-mace, i dugo ce se sjecati svog dobrocinitelja.
sam vjeruj mi da bih i ja isto ucinio za zivotinje. svaka cast
Rece hunter...
Ovih 17 sto Su dislajkovali Su ocito zivotno ugrozi. Sorry pals not my fault u live under dog life. Mrtve vam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)