London
0

Jasmine Breinburg izazvala najviše pažnje na otvaranju Igara

Klix.ba
Odigrati jednu od glavnih uloga na otvaranju Olimpijskih igara nije nimalo nebitna stvar. Korisnici društvenih mreža širom svijeta već dva dana otkako su otvorene Igre u Londonu, komentarišu lijepu Jasmine Breinburg (18), koja je odigrala jednu od glavnih uloga na svečanoj ceremoniji.

Mlada Britanka je kao volonterka u ceremoniji pomogla dočarati gledateljima širom svijeta industrijsko i digitalno doba u ovoj zemlji.

Jasmine je dobila pozitivne komentare od ljudi širom svijeta. Jedan od njih je napisao: "Mislim da sam zaljubljen u Jasmine Breinburg. Prelijepa je". Drugi su opet hvalili njenu izvedbu na svečanoj ceremoniji.

Njena izvedba na otvaranju Olimpijskih igara se završava veoma romantično, odnosno djevojka se na kraju showa ljubi sa kolegom.

"Bilo je nevjerovatno, apsolutno nevjerovatan je osjećaj biti dijelom svega toga", izjavila je kasnije ova djevojka.

"Uloga nije bila u potpunosti opisana i mislim da na početku nisam shvatala koliko je velika. U početku sve to vježbate s osobama koje ne poznajete, ali kako vrijeme prolazi zbližite se i tako vam na kraju sve postane normalno", izjavila je Jasmine.