Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dzeko... stigne da igra lopte, da ga uhapse a evo vidim da stigne i da fotka ;)
A gdje vam je Haris Memija ??
Ova je super stvar za BIH. Da pokazeno sta znamo i koliko mozemo. Samo mi nije jasno sta u ziriju trazi osobe iz Austrije, Hrvatske i Srbije. Ovo je taknicenje u BIH , a ne neko medunradno ili svjetsko!!
takmicenje je internacionalno, jer je ovo festival, biraju se najbolje fotografije pristigle na festival, a ne univerzalno najbolje u BiH jer je to nemoguce.
"Izabrani finalisti takmičenja za Fotografiju godine BiH",nigdje ne pise internacionalno, jer ako je vec tako onda su trebali da dodaju to internacionalno, ko sto bi trebalo!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Maja Topčagić, divim se njenim fotografijama :3
Smucalo opet u akciji. MOZETE LI DA OBRISETE LAZNI PROFIL OVOG BOLESNOG COVJEKA? http://www.klix.ba/profil/lejiina_sestra
Zbog čega nije izabrano 60 finalista kako je i najavljeno, ovdje se vidi samo 45 ljudi?!
zato sto je neko prosao i sa dvije i vise fotki
OVO JE NEPRAVDA! GDJE JE FEĐA KRVAVAC?
Edin Džeko u listi autora fotografija...
sigurno ne fudbaler ;)
Ima li koja fotografija sa golim zenama medju tim takmicarsim?
naleti 24.1. na izlozbu pa pogledaj ;)
Pa mogli su nas prvo informisati ima li, da ne idem dzaba :D
Dobre slike sa natječaja!
Evo zvanicno, poenta je da raja dodje na izlozbu i vide fotografije a ne sve preko neta. Nakon proglasenja pobjednika 24.1 cemo objaviti i fotografije ;)
hcalkic, vrlo vazno pitanje imam, i palac gore/dole ce ovisiti o tvom odgovoru: Kad kazes da cete objaviti slike (kao pripadnik neke grupe), jesi li dio organizacije takmicenja ili radis na klixu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
recimo da sam ja pisala ovaj clanak, nebi puno pisala, nego bi stavila slike (valjda bas ovdje treba...) .. koja sreca pa nisam klix-"novinarka" hahahaha
Isto sam pomislila... ako su igdje trebali staviti slike, to je ovaj članak..
Evo zvanicno, poenta je da raja dodje na izlozbu i vide fotografije a ne sve preko neta. Nakon proglasenja pobjednika 24.1 cemo objaviti i fotografije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
trebao bi biti Doduk izabran ali mu glooova nije mogla da stane na sliku :)
alberto_tomba i 3 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "trebao bi biti Doduk izabran ali mu glooova POZNATO NAM JE DA SI ZALJUBÖJEN U DODU :)