Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedete govna previse
peškoo
Pravoslavna unija u borbi protiv LGBT zajednice.
Da, Rusija je baš oličje morala...
Za 10 godina će "moderni zapad" reci da je ljudsko pravo čovjeka da spava sa sestrom (ili bratom možda), potpisati par deklaracija, primorati sve države da prihvate tu bolest i da gledaju na ljude koji su protiv toga kao "zaostale". Zaostali ste jedino vi jadnici koji branite i opravdavate ovu moralnu degradaciju društva, porodice, muža i žene kao stubova svakog društva, vi koji niste pročitali nijednu knjigu sociologije ali ste procitali dvije izjave Lady Gage i pravite se "napredni i pametni" a ustvari ste obični nepismeni debili. Nemate šta u životu raditi pa se bavite spašavanjem delfina, kerova lutalica i propagiranjem pederluka, šta bi mi "zaostali" bez vas rodila vas majka.
sta je ovo pederi okupirali Klix.
brane prava
oni su ugrozena vrsta prjeti nestanak
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo ne znam da su svi bili pedercine kako bi opstala nacija, sto Zeljko Pervan rece kada usvoje dijete treba 18 psihologa da mu objasne zasto ima dva tate ili dvije mame
bas razmisljam o tome...
Covjece ne mozes da vjerujes koliko ovih pederakih spodoba ima kod nas... Samo malo pogledajte komentare, svaki drugi brani ovo bratsko natezanje! Ali najjaci su mi kad kao kontra argument kako je pederluk nenormalna prirodna pojava daju komentare tipa: " a jeli to normalno da budemo ubice, narkomani, silovatelji itd"... Nije normalno ni to podjednako kao ni gay furka.... A jos je manje normalno da svoju poremecenost imate potrebu promovirati ulicama... Kao tesko vam biti izolovani u drustvu.. Dosta je vama vise skrivanja... Pa ko onda brani ostalim maloumnicima da se "prestanu osjecati pod lupom i pritiskom" nego hajde da se svi skupljamo u grupe i paradiramo za pojedinacna poremecena prava.
bratsko natezanje.. hahahaha
Nebi trebali zabraniti koncert jer Rusima usta smrde kao guza ovog derpea. Neka pjeva Dodiku, on voli Ruse pa neka on onda kaze Rusima kakva je svirka bila. Ha ja.
Ti si pogrjesio , to tvojoj mami smrdi , eeee ferhadijo
Elton, stara pedercina.
Elton, stara pedercina.
Udri RUSIJO
tako je rusi nema pederluka !
Treba mu zabranit.
jel gej isto sto i ono klogbrt ?
Nije. Gej je ono, kad si kurate sreće...