Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Fudo samo naprijed,stranka te prati,imamo ozbiljne planove s tobom.
Torbicom nas Fuadeeeee
hahahahahahaha👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hjoooj kad ovako vidim da nosaju naocale po mraku
@pedjamedenica ajd odjebi ide jebi kevu svoju retardirano stoko ,ti slavi bajrame , pusti nas ostale tvoj komentar nikod nece predomislit. mars
@Alpha_et_Omega hahahahahahaha
Fudo ti si naše mudo! B-)
Puno pitanja u komentarima zasto Deen noci naocale po noci. Da vam objasnim to nako, kako da kazem... Dakle Deen je negdje cuo ili procitao da kad se vari trebaju naocale. Znaci naocale za varenje da "iskra" iskra ne upadne u oko...Kasnije kad je malo naratao, napunio 13 godina i poceo cugat', negdje je cuo da nekao kaze kad se napije, joj jesam ga vario sinoc...i tako je veceras Deen posao "da ga vari" i ponio cojk' naocale za varenje...pametnom dosta :)
vas Deen, nas Deen...sve kontam, ali jedno ne! Sto ce ti ba te naocale zavarenje u'po noci?
'za varenje
ja radim za novu i trenutno sam na poslu.Dosadujem se i kontam svijet propo,sve mi crno.Ugleda da Deenovu cestitku i usreci me.Deen hvala ti puno zavrsetak stare godine nije mogao bit srecniji.Deen HVALA ti!!!!PUSA.........zivot zna bit nepredvidiv
hahahahahahaha hvala i tebi, bas me nasmija :))))
sta se ovo i Fuad poceo furat na Sasu Matica?
suncanice su tu da se ne vidi mala zjenica od prevelike Koke😉😉
sunčanice su tu jer želiš sakriti oči, oči ne lažu
nemoj saaaaamooooo tiiiii.... zaima ti
odbij
Bolje ne pokazujte ovu spodobu, da ne prepada čitaoce
Takodjer Sve najlepse i njemu u novoj 2016 g, :* :* Srce si fudo
Nemojte tako ,Fudo je naš pa da je vas od govana.
ŠIPU GA DERPE ODVRATNI...TI SI NASAO DA MI CESTITAS NOVU GODINU....STAVLJAJ PRST SEBI U BULJU I MIRIŠI TO...OTAC TE YEBO PEDERSKI.
jos da mi bozo skoko ili vreco kako se vec zove cestita novu godinu...imao bi se cemu nadati ovako nicemu se ne nadam
Noc a on natakao tamne naocare i haman i on napumpao gubice?? Znak vrhunskog pederluka! Ccccc.......
ne kontam sto bi meni ili bilo kome ko nije u nekom odnosu sa njim nesto trebala znaciti cestitka? clanak je placen i ubrzo ce komentari biti zatvoreni.