Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A dje je virus?! Prati li i on projekcije?!
@goouser1616514857 cim zavrsi parada i SFF eto virusa, sad se sakrio, vreba. 21 augusta on je vec tu, najavili su nam tako ovi nasi uvazeni epidemiolozi.
Virus ocito ne, ali zato odredjene banke sve pomno prate i konstatuju, "ja dje mi pare zavalismo"...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo malo vise elegancije, damskog i gospodskog ponasanja pa da sve bude full. Neki dress code da bude da se ispostuje pa je*mu misa pogledajte malo svjetske festivale i ponasanje. Ovo sve djeluje hajde da smrljamo pa da idemo na after da se opijamo.
Valjda glumci filma, đe vi vidite zvijezde?
Danis Tanovci SMECE sistemasko od covjeka, ozenio kurvu bogatu i sad se kurci hoce snimati, nmece snimati. I kada snimi to je SMECE od filma. Egoisticno govedo Danis Tanovic.
Sarailabad nema vodu u 21. veku. Krezavi SDA tallibani bukvalno kažiprstom i izviđačem odstranjuju komponente govneta iz čmara i okoline. I sad, kao, prostru crveni tepih i glume svetski glamur... sačuvaj, Bože.
Nema dalje, cim prodje SFF blokada grada, drzave ovo ono ...covid itd
Zaboli me
nema od ovog nista, propade sarajevo
nema od ovog nista, propade sarajevo
Ovi sto pišu negativne komentare,vec sjede kod stojnica i slušaju jalu...
Ali zato kada prodje 25.Aug, broj oboljelih se povećava. I opet scenario slijedi, obavezno nošenje maski, broj u zatvorenom prostoru se ograničava kao i na otvorenom, policijski sat... To be continued...
Deset u cijeloj, prije tri sata
Wim Wenders, koji jsme btw, jedan od najvecih evropskih rezisera, u trenerci i duksu...'Ta ce Svabo...Divi nasih salabajzera i wanna be zvijezda...Djuro s suncanim cvikama u pozoristu, pod rasvjetom..Bra'ooo iskompleksirani...
Jarane po tvojoj logici sav svijet bi trebao živjeti u Njemačkoj i diviti se višoj rasi Švabi. 3 miliona Estonaca, Litvanci, Finci svi se trebaju preseliti u podstanarsku sobu u Minhenu i napustiti svoje zemlje jer je Nijemac za tebe nad rasa.
...zaboravili ste "slavni" 😂
A gdje je Halid Bešlić? Sigurno ima neki koncert ili nastup u kafani.
Zaboli me
sto citas ako te ne zanima ?