Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte covjeku oskara vise!
Jest dobar glumac all nije najbolji Wolf of wall st nije zasluzio ni 1 nominaciju
Konačno Leo na dobrom putu za Oskara....samo ne dajte Steve Harvey-u da bude voditelj :D
dude, gledo sam film, očaaaaaaaaaaaaaaaj
Neka ga vise osvoji pa da internet populacija konacno popusti. Za svaki film ispadne da Di Caprio automatski zasluzuje oskara. Covjek se trudi, pa eto neka pokupi nagradu ove godine.
Jedan od boljih filmova u zadnje vrijeme zajedno sa Tarantinovim novim filmom :-)
bespotrebno dug
Da, slazem se :) s druge strane da nije toliko dug nebi mozda docarao sve kako treba al ipet mogli su ga fakat 45min. kraceg napravit .
Pregledao ovaj film The Revenant,što se tiče tehničkog dijela i glume film je odličan,a što se tiče tematike film je običan prosjek i nije zaslužio oskara.Leonardo sigurno jeste i treba ga dobiti .
Konačno netko pametan. Film je čisti prosjek, samo što nitko ne smije to reći, ne znam zbog čega. Di Caprijeva gluma je nešto skroz drugo.
@Zoltan Potpisujem - sve super (fotografija, režija, montaža, glumci...Tom Hardy je odličan), ali priča - čisti prosjek...
E Bože on kad dobije oskara to će biti veselje na internetu neviđeno i mi ćemo biti svjedoci toga svega :) Jao koje vrijeme da se živi :)
Jes, i ekonomija BiH će se drastično da poboljša, čim ga Leo primi u ruke.Haos, idemo ljudi, jako, opičeno...
Zato on velikodušno udjeljuje svoj... oskar...
Al' mu Oskar izmiče, pa izmiče. Možda nekad snime film o Leonardu Di Kapriju, pa onda glavni glumac tog filma dobije Oskara. http://preppersbalkans.blogspot.ba/
Raduje da i DiCaprio konacno kiti znamenje... Ako on i Clint Eastwood nisu zasluzili...ko, onda, jeste? :) "Titanic", film koji je i lansirao Di Caprio-a, je, po meni, neponovljiva uloga. I "Blood Diamond", takodje sjajno ostvarenje ovog glumca.
Grize ih savjest što nije još dobio Oscvara. a bar pet puta je zaslužio.
leo legendoo, hajmo jos oskara! Amin
Da li su dali nagrade u kategoriji "najbolja komedija u kojoj igra neki drugi glumac, osim M. Damona"?
Žao mi Lea. Dajte mu više sve kipiće, crknut će lik od snimanja.