Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova generacija ili ona zadnja Jugo nostalgicara koja pokusava da danas namece tu iluziju sa nekim momkom koji rata nije okusio vec ga holivudski posmatrao iz Njemacke, danas meni ko je cijelu agresiju (vrlo bitna razlika) u Sarajevu proveo (prihvatam cinjenicu da ni ja iz Sarajeva neznam niti sam iskusio srz one agresije) i on politizira sve to tako sto se uporno trudi da odvoji svoju ustasku ustrojenost kako bi prestavio taj tragicni dogadaj relativiziranjem cinjenica da ne bi sebi morao
priznati da je njegova porodica isla - "Nekoliko članova moje porodice je otišlo u rat." odnosno da je nekoliko clanova njegove porodice pripadala HVO agresorima. I to sve da ofarba nekom Jugoslovenskom nostalgiji i servira nama neko remek djelo i pricu o nekoj iluziji o suzivotu dok su njegovi licno, uz suze njegove majke, u BiH dolazili i sprovodili Ustaski projekat. Mogu se sloziti sa jednam konstatacijom, a to je da agresija nije zavrsena i da je njegov projekat novo ustasko oruzije.
cuuuuj...niko nije zelio rat......pa ko onda ratova 4 godine...lupas ti sinko
"Ma ko nas bre zavadi?"...
To je pitanje koje samo oni koji su pucali pitaju, mi koji smo od tih metaka bijezali dobro znamo ko je i zasto pucao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hanssss...
Auuu niko nije zelio...oplakah... Ko onda silova 50 000 zena i maloljetnih curica i djecaka? Djeda mraz da nije
auuuu novinarke
https://www.facebook.com/bijelonja.amina Zahvali se kasnije :)
ma ja