Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je ovo film bio, jeste da je pun kliseja o amerikancima koji spase svijet, ali je bar za razliku od danasnjih filmova imao kvalitetnu pricu iza sebe i fino su sve objasnili u njemu. Volim taj film. A Will Smith mi je omiljeni glumac, volim njegove filmove (osim ovih najnovijih)
zaboli me patka..
Prihvatiće Fahro ulogu.
http://i.imgur.com/SGhcbdf.png
Sta ce "Independence Day ,nema vece gluposti kao i vecina filmova ,ja gledam evo novogodisnju Vizu za Buducnost,skoro svaki dan,to remek djelo se vise nikad nece snimiti.
klasična američka limunada. vanzemaljci dođu, amerikanci ih otjeraju, predsjednik se žrtvuje za domovinu i par američkih krkana pametnije od civilizacije koja ima sposobnost svemirskog putovanja :D
opet sam rahat...mozak na pašu sigurno mi lakse i draze gledati nego ovu domacu produkciju filmova na jedan kalup gdje ne znas kako ti je bijedniji osjecaj...ovako iz realnosti ili jos kad pogledas taj film pa budes jos bjedniji...
dobar je to film bio.......