Film/TV
0

Victoria Beckham u vlastitom reality show-u

Sarajevo-x.com
Victoria Beckham, supruga nogometne zvijezde Davida Beckhama, će voditi vlastiti reality show na američkoj televiziji, a tema emisije će biti hronika njenog prelaska iz Madrida u Los Angeles, objavila televizija NBC.

Još neimenovani show će producirati Simon Fuller, čovjek koji stoji iza najpopularnijeg realit show emisije u SAD - "American Idol".

Serija iz šest epizoda o Victoriji, koja je poznata i kao Posh Spice iz njenih dana sa pop grupom Spice Girls, će biti prikazana ovog ljeta, kada njen muž počinje svoju američku nogometnu karijeru u timu Los Angeles Galaxy.

"Serija će dati gledaocima prikaz onoga zbog čega je Victorija toliko popularna i obilježena kao jedna od najglamuroznijih žena svijeta", izjavio je Kevin Reilly, jedan od direktora NBC-a. "Ona pravi vijesti gdje god dođe, a naši gledaoci će sad postati 'insideri' u tom njenom fascinantnom ličnom pogledu na stvari".

Beckhami imaju troje djece, ali prema navodima magazina Variety, show će se manje fokusirati na njen porodični život, a više na izazove prebacivanja iz Evrope u SAD cijele ekipe okupljene oko Victorije, a tu se misli na njenog publicistu, stilistu, ličnog asistenta i druge. Show će prikazati i kako Victorija kupuje novi dom i novi automobil, javlja Variety.

Nije poznato koliko je vrijedan ovaj ugovor između Victorije i NBC-a, iako je Variety opisao kao "veoma vrijedan". Petogodišnji ugovor koji je David Beckham potpisao sa ekipom Galaxy je procijenjen na 250 miliona dolara.