Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da nije pravedno što je pobjedio Vedran Pajo.Takođe mislim da je trebala pobjediti Nikolina Nikolić ili Sanela Čizmo
HHAHAHA gurman svaka čast
WoooW! kakvo dostignuće za mladog gaya Vecu! Nije ni sanjao da će nekada u životu uošte doći na jedan ovajav vrhunski šou, a kamoli pobijediti. Ali da, to se desilo! Eminentni žiri sastavljen od ljubitelja smeđe ljubavi i jedne djevojke, koja uzgred budi rečeno ima nema kvalifikaciju da ocjenjuje kvalitet toaletnog papira, je nakon dugog vijećanja, koristeći se samo njima poznatom metodom ocjenjivanja, našeg gay Vecija ocijenio kao TOP MODEL! Iskrene čestitke, nadamo se da možes sjediti... jer vidimo da se Emerik (samoprozvani modni guru, a ustvari pederčina i sin poznatog biznismena koji ima samo srednju školu, a koji soje sposobnosti ocjenjivanja zasniva samo na piožudi prema istom spolu) - zadovoljno smijulji... Sve u svemu, ugodna vožnja u novom automobilu! Znaqmo ipak da će tebi Veci trebati više ulja nego njemu... Živio!
obn=smeće imaju 148 glupih emisija o kuhanju, u kojima se vrti istih 20 ljudi, i jos imaju par \"show emisija\" koje niko normalan ne gleda. nova emisija ce biti: pusenje k*r*a by dejana rosuljas
\"i u budućnosti se vidi kao uspješan model u nekoj od europskih metropola\". jedino će se pojaviti u reklami za sarajevsku mljekaru i to je to.
sanela je trebala pobijediti...nema smisla
kako sam ga Vedi stavljao,zasluzio je da pobjedi
hahhaha ok niste mi morali obrisati comm:P...bitno da je greška ispravljena..:D
cuj u veoma jakoj konkurencij hahahaha