Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kompleksasi
Blago tebi kad si akademik ... stvarno si me uvejirio u to llllllllllllllllll
@adfg Pa jarane znaš li ti što su Slovenci dobri u fudbalu, košarcu i rukometu? Ode Bošnjo u Sloveniju da radi, vremenom nađe Slovenku, opali je , ona rodi sina, a babo mu kupi loptu. A, jarane dugo to traje. Danas imaš situaciju da mi Bošnjaci imamo dvije reprezentasije u baražu. BIH I SLOVENIJU.
Nisam ni znao da u domovima za retardirtane osobe postoji internet,Akademik me sad cvrsto uvjerio u to,stvarno sam prijatno iznenadjen.
Da ti Bog dragi da lijepu pamet, amin
NAJVECU GLEDANOST MOZE DA PODIGNE RIMEJK TASLACENJA DEVETOGODISNJE AISE OD STRANE SEZDESETOGODISNJEG HALAHOVOG POSRANIKA I TERORISTE MUHAMEDA PEJGOVNERA. SVE U DUHU IZMETSLAMSKE TRADICIJE I NEKULTURE
slazem se sa bosnjom. treba tamo poslat desetak bosnja, i desetak slovenki. da riality bude show.
Fuj, fuj , fuj ..... Nema sanse da se izgradi ijedna dzamija u Sloveniji, dok u svakoj zemlji na zapadu postoje dzamije ili barem jedna kakva takva. Neka i dalje napreduju i uzivaju u svom cafirluku dok ih god ima. Daleko im kuca od moje bila.
karnem ti mamu... mrš u šumu
..bali ti svi idioti svijeta mater, a vjeruj, puno nas ima :D:D:D:D dr.am ti na mater SRbe na Vrbe
koji idioti se moraju javljati i na ovakvim temama pa to nije normalno. idi iz..kaj na ovu slicicu pa u pelene ili u krevet sa nekom debelom bulom. o ovome mozes i onako samo sanjati!
moze i Bošnjo i Srpkinja :):):):) I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU p.s. nisam nacion. ;)
Ako su glavni likovi pornića Slovenac i Slovenka to je bezzze. Ako su pak glavni likovi Bošnjo i Slovenka, to bi trebalo da je dobro. Daj da vidimo.
daj davidim taj pornić jel ičem VIDEO!!!
JOooj ja moram gledati taj program uhhh, porno nasilje pravi triler hehhehe