Film/TV
0

Underworld: Osvojite ulaznice za "Krvave ratove" u Cinema Cityju

Klix.ba
Lijepa Kate Beckinsale vratila se u ulogu Selene u novom dijelu frenšize Underworld, a Cinema City i Klix.ba ponovo nagrađuju najbrže čitatelje i ljubitelje priče o vampirima.

Kada se originalni film 2003. godine počeo prikazivati u kinima malo tko je mogao pretpostaviti da će se upravo iz njega izroditi jedan od najdugovječnijih filmskih serijala 21. vijeka čiji peti, te ujedno i posljednji dio od četvrtka, 8. decembra gledamo u BH kinima. Kao i u svim nastavcima do sada i u ovome glavnu ulogu tumači super seksi britanka Kate Beckinsale koja se tako nakon više od četiri godine vraća ulozi koja ju je proslavila – vampirice Selene (glavni lik frenšize koju tumači Kate Beckinsale) koja vodi vječni rat s Likanima.

Međutim, bitka koja će uslijediti u filmu Krvavi ratovi prijeti okončati dugogodišnji sukob između vampira i Likana jednom zauvijek. Radnja petog dijela nastavlja se točno tamo gdje je radnja prethodnog nastavka, "Underworld: Buđenje" završila. Likani su u međuvremenu pronašli novog vođu – Mariusa koji je u njihove redove ulio fanatičan osjećaj svrhe i discipline. Marius neće prezati pred ničim kako bi pronašao Selene i domogao se njezine krvi koja bi ga mogla učiniti najmoćnijim stvorenjem na Zemlji.

Na e-mail [email protected] uz naznaku "Underworld" pošaljite nam svoje ime, prezime, broj telefona i termin kada želite gledati ovaj film. Četvero najbržih nagradit ćemo sa po dvije ulaznice.

10.12.

za termin 16:20 sati - 2 ulaznice za termin 18:20 sati - 2 ulaznice

11.12.

za termin 16:20 sati - 2 ulaznice za termin 18:20 sati - 2 ulaznice

Dobitnici ulaznice preuzimaju na blagajni kina najkasnije pola sata prije projekcije filma uz pokaz ličnog dokumenta.