Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda će jedna od te 24 osobe da mu donese Oscara.. red je više..
Tačnije, LuzvičnikMESAtačkazarezzatvorenazagrada :-D haha
Legenda. U svakoj mogucoj ulozi se snasao i ispunio sva ocekivanja. Kapa dole.
slab
sjajan je glumac Leo, da li ce dobit oscara ili ne u svom zivotu, to nema uticaja na to da je strasan glumac i mnogo dobrih filomva je vec iza njega a tek sad dolazi u prave glumacke godine!
VEć je imao fantastične uloge na 'ovu temu'. Nikakva prepreka za majstora.
Kad dobije oscara nece vise ni snimat filmove
Nema vise smisao zivota XD
i hocemo li konacno do oskara? ja navijam za to
Malo je njemu 24, moze on podnijeti i vise :P.
Kad Leo prestane nazor ganjati Oskare, kipic ce doci sam od sebe ;) Kao sto jedan mudar cojik rece - "Mozda Leo zasluzuje Oskar, ali svake godine se nadje neko ko je makar i trunku bolji od njega". Jbg i Peter O'Toole je bio glumcina i po, osam puta nominovan, a nikada nije osvojio... za zivota.
Hoce kaze zlatnog kurica, pardon kipica.