Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idite uzmite lijekove..............hahahaah. . sta bajete tuda
fino covjek rekao da je zbog straha od fetve to ne znaci da mu je sveto nego da su samo muslimani toliki divljaci da bi zbog filma covjeka ubili pa ih se svijet plasi
\"vjerujes u kip koji ti nemoze ni pomoci ni odmoci niti se pokreniti\" - nisam znao da se kaba moze pokrenuti? zar kaba nije kip, ili je ona nesto zivo?
ko god iznosi o islamu ruzne rijeci crko da Bog da da Bog DA GA AZRAJIL MELEK SMRTI MUCIO DOK MU DUSU BUDE UZIMAO AMIN JA RABI
benedikt ti si sejtan koliko god to htio kaba je srce svakog muslimana a koje je tvoje vjerujes u kip koji ti nemoze ni pomoci ni odmoci niti se pokreniti.ti si lud to ce ti svaki musliman reci bolestan si kugo jedna.pozali ces jednom sto si to izrekao papcino blesava
E stavrno ovi iz Sa-X su hoštapleri teški !!! Zabrane komantre na slike Magan Fox gdje bi mi svi rado ocijeili njene atribute, a redovno dozvole nacionalistička prepucavanja na tekostove ovog tipa. Fuj ste!
\"Ahilovu petu zapada....novcanik\" - a kao novcanik nije ahilova peta i arapima?? nije onoj rulji kojoja urla po ulicama i kojoj je jedina skola kuran skola. druzi se malo sa bogatijim arapima, pa ces vidjeti da su godi od zapada po tom pitanju!
Predomislio se jah, predomislio se zato jer su mu objasnili da bi nafta sutradna bila samo oko 10 puta skuplja. Eh nisu ni Arapi toliko glupi, znaju za Ahilovu petu zapada....novcanik :)
Maje nisu predvidili kraj svijeta u 2012, vec kraj galaktickog ciklusa od 26000 godina. A onda ide novi ciklus.... Izgleda americki sindrom glupavosti presao je i na svabe od kada su ih okupirali hahaa
..tebe treba uništiti..
ja koliko zaludjenika majko mila! odmah se sve svodi na religiju, skrnavljenje i ostale gluposti. rijec je o FILMU, fiktivno unistenje svijeta i kakve veze ima prikazati unistenje bilo cega!? kad su talibani unistavali istorijske spomenike po afganistanu to je bilo ok, a sve u ime allaha. nije ni cudo sto svijet islam smatra najzatucanijom i najopasnijom religijom. sjetite se samo sta je bilo oko karikatura muhameda. ako nista, bar je reziser pokazao da je dovoljno pametan da ne daje ekstremistima nepotrebnu medijsku paznju, jer je to sve sto oni zele.
Allah s.w.t.a. je ucinio kabu odnosno mekku i medinu kao svetim i zasticenim gradovima to je garancija od Allaha s.w.t.a. i vidite da se ni u filmu neusudjuju da u to diraju subhanAllah.... kada bi se cjeli svjet skupio i pokusao unistiti ta sveta mjesta nebi uspjeli... pokusali su i drugi pouku uzmimo od vojske slonove na celu sa Ebrehom kako su zavrsili, Allah s.w.t.a. je poslao ptice koje su bacale grumenje zemlje na njih i svi su pomrli raspadajuci se od nepoznate bolesti.... opis u Kur\'anskoj suri FiiL (slon) Uistinu nema drugog Boga osim Allaha dz.s. i posljednji njegov Poslanik je Muhammed s.a.w.s.
vidi ovih psihopata joj kako bih vas s merakom strijeljao mame vam se nevjernicke naj...
ma niste vi normalni ni sa fetvom ni bez fetve. daleko vam lijepa kuca
Seljaci sa sa-x fetva nije smrtna presuda!!! Nju donosi islamska ulema kad islamsko drustvo naidje na neki problem. Npr: U po islamu je direktno zabranjeno vino a ulema je zabranila sva alkoholna pica to je fetva a nije smrtna preuda.