Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi osim dijamanta
GDJE JE NAS 50 SA SJEVERA KAKO JEDEMO VIRSLE?
Bezveze reklame. Pokazu par poznatih faca i ja sad fol hocu da budem kao oni i kkupit cu im odjecu. Sta ima, bolje reklame u Nike-a kad fol Rooney sa Engleskom izgubi od Riberya i kasnije fol Rooney izlazi sav u luzerskom looku iz kamp prikolice i gleda ispred u Jumbo plakat Riberya. Za mene legendarna reklama. .
derrick rose masina
Bolje su reklame od nike-a
Kakve veze ima Katy Perry i B.O.B-a sa adidasom?
dobro ima ijedno zensko ovdje :|
A Edin Dzeko?
Svaka čast za Blanku Vlašić, neopisivo mi je drago!
sto li mene nema ... mora da su me zaboravili ...ne znam zasto ...
A Đe tu Džeko
trajanju od 30 i 60 sekundi biti prikazivane na TV-stanicama, a reklama od 160 sekundi prikazivat će se na internetu. zašto onda zadnji clip traje 120 sec. :-S