"All Adidas"
0

VIDEO / U reklami su svi - i Messi i Beckham i Blanka i Rose

Sarajevo-x.com
Velika njemačka kompanija Adidas, koja se bavi proizvodnjom sportske opreme, pokrenula je do sada najveću reklamnu kampanju i okupila velike svjetske zvijezde među kojima su Lionel Messi, David Beckham, Katy Perry, NBA zvijezda Derrick Rose, ali i hrvatska atletičarka Blanka Vlašić.

Adidas je svoju najveću reklamnu kampanju ikada nazvao "All Adidas", jer, kako tvrde, pokazuje da kada voliš sport u potpunosti mu se predaješ.

Njemačka kompanija snimila je tri reklame, od toga će dviije u trajanju od 30 i 60 sekundi biti prikazivane na TV-stanicama, a reklama od 120 sekundi prikazivat će se na internetu.

U reklamama je prikazana strast sportista, Messija, Beckhama, Rosea, Blanke Vlašić, ali i muzičkih zvijezda Katy Perry i repera B.O.B-a, i brojnih drugih zvijezda, koji jednostavno uživaju u onome što rade i potpuno se posvećuju svom "poslu".

"All Adidas je najveća kampanja koju smo ikada pokrenuli. Kreativni koncept objedinjuje različitosti našeg brenda - od sudnice do modne piste, ali i od stadiona do ulice. To je autentičnost i kredibilitet koji Adidas posjeduje", kazao je Erich Stamminger, član izvršnog odbora kompanije, prenose strani mediji.

Reklame je režirao Romain Gavras, a u pozadini možete čuti pjesmu "Civilization", francuskog benda "Justice".