Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove godine zasluzio je za povratnika... realno, gledajte sta je sve radio: ucio one hubu vubu buga guga jezike, tuko se s medjedom, uguro se u les konja, jeo pravo meso iako je vegetarijanac itd. lik zasluzuje oskara
THE GREAT GATSBY ??????????????????????????????
Leonardo je veliki glumac, veliki covjek, humanista. Po meni spada u klasu glumaca Roberta de Nira, Al Pachin-a. Tesko je izdvojiti sve njegove uloge i filmove jer su svi fenomenalni. Sjetite se samo filma Blood Diamond nevjerovatna gluma.
Koji debil sastavi ovu listu
Zasluzio je covjek ne jedan, nego 5 oscara. Od titanica, do shutter islanda... x dobrih filmova. Mislim, kakvi su sve anonimusi dobijali kipic... covjeku treba odati priznanje za njegov rad. Znamo svi da je ekstra glumac, s kipicem ili bez, ali lijepo je u svemu dobiti nekakvo priznanje, kamoli u tome. Danasnja omladina cija je inteligencija na nivou primata, hvali se ispijenom kolicinom alkohola i voli kad se kaze - wow, svaka cast, zato Leo - drzim ti palceve! Mada mi je svejedno iskreno... :D
Ma on je davno dokazani glumčina i bez tog kipa.
dicapriJo????
Pa vala ima i boljih glumaca koji nikad nisu dobili al eto nek mu bude ...
Nek je sretno, koliko su dosadni nije dobio... e da ga svecano i dobije, pa da popuste vise. :-)
Radnja filma nije nešto, ali za glumu treba da dobije... Zasluzuje.. Povratnik
Dobar je glumac, i pravi vecinom, ne sve, ko nijedan glumac, svi imaju dosadnih filmova, al vecinom prave dobre i zabavne filmove, za narod. On i Matt Damon isto zasluzuju Oskara, meni je Damon jos i bolji glumac, tj. pravi bas za narod filmove i dobre akcije, onaj Jason Bourne, a odlicno glumi, ko i Denzel, koji je vec dobio Oskara, zasluzeno.
filmovi su vrh nevidja shutter island i blood diamond
Dajte vise vi sa svojim "prijevarama" i gramatikom....
Stvarno je jak glumac,po meni jedan od najbolji.Svaki mu je film strasan.
Kako se nisu potrudili potražiti imena filmova na našem, znaju da ionako sve torrentiramo na ingliš :D