Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne laprdaj, ako si ti ženomrzac, drugi nisu: \"Terminator\", \"Terminator 2\", serijal \"Alien\", \"Kill Bill\", \"Wanted\", serije \"Alias\" i \"Buffy\"... Žao mi te je ako smatraš da ti se Bay posrao na djetinjstvo tek ovim potezom, a ne cjelokupnim \"Transfomers\" serijalom. Smeće od filmova.
ehehe hoce Shia LaBeuf i Megan Fox da laju na Stevena Spielberga...eto im sad ljudi oboje izbacili iz franšize :-)
Film će biti sr­anje. Ne znam ijedan akcioni film u kojem je žena bila glavna uloga da je bio neki hit i ostao upamćen. Bay se­re po našem djetinjstvu ovim potezom.