Film/TV
0

U četvrtak u BKC-u premijera filma "Mi nismo anđeli 2"

NINA
U četvrtak, 10.02. 2005. u 20.00 sati će se u sarajevskom BKC-u desiti svečana premijera filma"Mi nismo anđeli 2", u okviru Sarajevske zime, a u saradnji sa Obala Art Centrom.

Na svečanoj premijeri biće prisutna ekipa filma i to u sastavu: Srđan Dragojević, režiser i scenarista, Biljana Prvanović, producent, Srđan Todorović, Uros Đurić, Nikola Kojo, Milena Pavlović, Dušan Joksimović, glumci. Oni će se nakon projekcije druziti sa predstavnicima medija u BKC-u.

"Mi nismo anđeli 2" je nastavak kultne i neprikosnovene komedije "Mi nismo anđeli" iz 90-ih godina koju pamte i vole mnoge generacije i koja je nagrađivana brojnim domaćim i internacionalnim nagradama.

U prvom dijelu smo upoznali Nikolu (Nikola Kojo), nepopravljivog šarmera i ženskaroša, a sada u drugom dijelu, 15 godina kasnije, Nikola pokušava na sve moguće načine zaštititi kćerku mezimicu od muškog spola. I naravno, u oba dijela značajan "zadatak" obavili su anđeo i đavo koji se klade oko "sretnog ili nesretnog kraja" ove komične priče.

Zanimljivo je da je i nastavak potpisuje isti režiser i scenarista Srđan Dragojević, a u filmu se pojavljuje i skoro ista glumačka postava kao u prvom dijelu.

Iako se radi o svečanoj premijeri jedan broj ulaznica je pušten u pretprodaju.

Već od petka, 11.02.2005. film "Mi nismo anđeli 2" naći ce se na redovnom repertoaru BKC-a i to u terminima od 19.00 i 21.00 sati.

Uloge: Nikola Kojo, Srdjan Todorovic, Uros Djuric, Milena Pavlovic, Zoran Cvijanovic, Predrag Miki Manojlovic, Zoran Cvijanovic, Vesna Trivalic Režija i scenarij: Srđan Dragojević Žanr: komedija Trajanje: 89min