Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neke zene su rodjene da budu ginger... Meryem je jedna od njih
jel ovo "ginger"? ja mislila "strawberry blonde"?!
Nije ovo ginger, ovo je plavo ako u medjuvremenu nisam postala dalton😂😂😂😂😂 Ginger je crveno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jel ovo Hurem....sviju ti?
Lici mi na Kolindru iz mladjih dana...
u komentarima samo prica o Hurem, jel iko zna spojiti dvije-tri rijeci o filmu, to tema ovoj clanka ? jel iko gledao ? hvala
turci prave film o zločincima u bosni, pa vi ste im omogučili da to mogu
radite vesele filmove.... filmove koji dizu bosansko dostojanstvo i velicaju covjeka.. tuge je dosta u bosni do sada bilo... meryem je prelijepa a i dobra glumica.
mada ćemo onako sasvim realno,cura jeste turskog porijekla,ali je 100%-na Njemica da li iz Cologne-a ili Duseldorfa rođena tamo,odrasla tamo,živjela tamo ;)
Ne pratim turske serije ali ova zene dere kaka je dobra :D
Prelijepa Hurem
Meryem ima super osmjeh i neku pozitivnu energiju i nije plasticna to je za pohvaliti
Hurum gurum s kiselom vodom
Sjeca li se ko kad je Esmeralda dolazila u Sarajevo prije 15 god? Papa nije imao tako dobar docek, tv-ekipe je pratile dok ona jede cevape na Bascarsiji haha.
ne lici na onu Hurem, vrati crvenoooo
prava svabkinja
Pojedel i ona cevape?
SRAMOTA! ZAR ĆEMO OVO DOPUSTITI DA NAŠI VIŠESTOLJETNI OKUPATORI TUMAČE RAT KOJI SE ZBIO 1991-1995.go. DO KADA ĆE REPUBLIKA TURSKA SE UPLITATI NA BALKANU...........SRAM BILO SVE ONE KOJI ĆE OVAJ FILM DA GLEDAJU!!!!!!!!!!!!
sine to suvti preci hceo priznat il ne
Dužni ste izvinjenje za 450 godina robije i uništenja nacije i državnosti Bosne, okupatorska bagro
KO JE OVO DISLAJKOVO KOJI SMO MI GLUPANI
Ona pjesma "Tri case" joj je odlicna.