Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...meni je bilo super kad je Danilo (Emir Hadzihafizbegovic) predstavljao goste u kafanii veli covjek \"zamolio bi za tisinu u atmosferi\" hahahahah Inace film nije los.
Turneja je super film,najbolja scena kad peva trifunovic kukavica.
pa, ljudi, vi ili niste gledali mnogo filmova, ili niste gledali nikako filmove... ali ovaj film je po svim kriterijima promašaj al, ono totalni... scenarij je šupalj ko babin zub, a idiotska scena pjevanja Cecinog \"groma\" dok \"bojovnik\" gazi u minsko polje je jednom rječju KIČ!!! i to samo jedan u nizu... mogao bih ovdje navesti još bar deset stvari zbog kojih je ovaj film loš-preloš, ali neću da vas pegalm... ja sam bio razočaran!!! pogotovo što je Turneju radio čovjek iza kojeg su jedan Sabirni centar, ili pak Urnebesna tragedija... prvo, pogledajte te filmove, pa ćete onda vidjeti da je Turneja T-R-U-B-A!!! hajd pozdrav
Gledao ima tri mjeseca! Film je odličan!
Treba ga otići pogledati
Film nije nimalo los...
tek sad premijera ja gledao ovaj film prije 2 mjeseca... u svakom slucaju prejak film--