Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na nagovor prijateljica koje su opsjednute Sulejmanom, pogledah jednu epizodu. Gledam prvih par minuta, mislim se, vrhunska kostimografija, hajdemo dalje... Prođe cijela epizoda, i ja shvatih da je ovdje najmanje bitan najveći turski osvajač svih vremena, ništa od historijskog spektakla, samo neke ženturače koje se međusobno truju, spletkare, ubijaju, i sl. Prava sapunica. Umjesto španskog, turski jezik. Umjesto Esmeralde, Hurem.
...ti kontala ben hur? :)
Vjeruj mi, samo sam čekala da se pojavi Charlton Heston. :D Šalu na stranu, nadala sam se da će se više fokusirati na Sulejmanove pohode, da ću vidjeti koju bitku, stvarno sam se nadala historijskom spektaklu, kad ono, 99% radnje u dvoru, prikazujući spletkarenja. Isključih TV, uključih računar, i nađoh Gladiatora, po jubilarni, deseti put. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odlicna kulturno-umjetnicka zanimacija, da porodica "ubije" 45min svog zivota u narednih par mjeseci. Divno zaista, jedan uistinu divan projekat, vrijedan svake hvale.
www.renesansakraljevstva.com Renesansna Kraljevtsva je besplatna, internacionalna internet igra za više igrača. U potpunosti ju možete igrati preko svog internet preglednika, bez download-a, a pružit će vam svijet kojeg i sami možete oblikovati, kroz role-play, upravljanje, strategiju i politiku. Probudit ćete se u doba rane renesanse na području Europe. Započet ćete svoj život kao obična skitnica, ali ako ste uporni, brzo ćete napredovati i zauzeti mjesto među vodećima u svojoj Kraljevini.
Ja gledam samo "Bolji zivot"
...te sopaju sa sapunicama da bi jos gluplji posto, da zaboravis na njihova obecanja i djela, tacnije nedjela
...te sopaju sa sapunicama da bi jos gluplji posto, da zaboravis na njihova obecanja i djela, tacnije nedjela
Samo je jedno važno: http://www.renesansnakraljevstva.com
Kome se gleda, nek' gleda. Kome se ne gleda nek svasta ne pise :D.
jos da ovu sezonu kompletnu svi vec nisu pregledali na internetu...
jos i na tom da dangubim... dosta mi je sto dangubim na klixu... :D
IZET VELIČANSTVENI * !!
Uz fudbal jos jedno zaglupljivanje masa.
...moj sulejmane...uz 'nake belaje u haremu, dobros' ti išta osvojio..