Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat su vise dosadni sa ovim ratnim filmovima . . . a da mozda snime nesto lijepo o toj BiH, imamo mi mnogo stvari koje su dobre, pa mozda i turisti, a i mi ovdje uspijemo vidjeti ljepotu Bosne i Hercegovine. Samo se vracamo u proslost, \'em s filmovima, \'em s glasanjem.
džontra je srbin i stidi se zbog te uloge
... više i filmovi o ratu
Ma nije podmitio ministra kulture, i od filma u Sarajevu odmah nema nista...
To ce vjerovatno biti nesto radjeno po istinitom dogadjaju... Jer su im i dosadasnji Travoltini filmovi bili takvi...
@Banjalucanin Snimaju amerikanci i svoje malverzacije s naftom,moja preporuka ti je SYRIANA,odlican film
Travolta je posjetio Sarajevo... e fino gospoda da je znala da se OPHODI SA ZVIJEZDOM vjerovatno bi urgirao i snimao film u Sarajevu ali posto smo mi nadaleko poznati da se neznamo ophoditi...mislimo sve ljude svijeta mozemo kupiti ČEVAPIMA ccc možda je tip dosao sta da zgu.zi musko zensko vako nako...mozda nesto drugo...neznaju to SARAJLIJE PREPOZNATI nemaju za to nos... uglavnom ko nam je kriv sami sebi :-))))
Jos samo da i vi pokusate koji dinar da zgrabite na nasoj nesreci. More, mars u ... Snimajte film o americkim ratovima za naftu i ostale potencijale, zbog kojih se proliva krv sirom svijeta !
A zasto ne snimaju u BiH ? ZAto sto su bosanci paglu ljudi !
I loled
i de niro ce roknuti DZONTRAVOLTU!!
Ta neće snimat u BiH, da im ukradu i čarape s nogu.
Kažu da je Džontra gej. Kažu da Džontra glumi srbina u filmu. Dobar je glumac Voltra.