Marvelova franšiza
0

Tom Halland otkrio naziv novog Spider-Manovog filma

N. C.
Nakon nekoliko najava filmske ekipe naslov novog nastavka Spidermen franšize je "Spider-Man: No Way Home".

Naziv filma drži se teme uspostavljene od strane glavnog glumca Toma Hollanda i ranijih naslova filmova o Marvelovom popularnom superheroju iz 2017. i 2019. godine nazvani "Spider-Man: Homecoming", odnosno "Spider-Men: Far From Home".

Britanski glumac i njegove kolege sa seta odavali su mnoge informacije fanovima popularne franšize s mnogim vijestima objavljenim na društvenim mrežama.

Uoči zvanične najave, Holland je na svom Instagram profilu podijelio dosad neviđenu scenu iz filma, napisavši da je uzbuđen zbog uloge u novom filmu.

"Jedva čekam da vidite ono na čemu smo radili", napisao je.

Druga slika naslovne stranice filma glasila je "Spider-Man Phone Home". Međutim, fanovi i glumci brzo su doveli u pitanje naslov koji je podsjećao na "E.T.".

Mnogi glumci u novom nastavku ranije su na društvenim mrežama raspravljali o različitim nazivima filma. Jedna od zvijezda Spidermenovih filmova Zendaya objavila je sliku s opisom "Spider-Man: Home slice", posjetivši na franšizu nindžakornjača.

Glavni glumci komentirali su razne objave o nazivu novog filma, a Holland se našalio, kazavši da će razgovarati s rediteljem novog nastavka Jonom Wattsom o pojašnjenju naziva novog filma.

U raspravu su se uključile i druge Marvelove zvijezde, uključujući Mark Ruffalo i Tony Revolori, šaleći se o alternativnim naslovima.