Kraj jedne ere
0

"The Kelly Clarkson Show" zamijenit će emisiju Ellen DeGeneres nakon 2022. godine

L. K.
Kelly Clarkson (Foto: EPA-EFE)
Kelly Clarkson (Foto: EPA-EFE)
Nedugo nakon što je Ellen DeGeneres saopćila kako će 19. sezona emisije "The Ellen DeGeneres Show" biti i posljednja, objavljena je informacija da će termin njene emisije nakon 2022. popuniti emisija pjevačice Kelly Clarkson - "The Kelly Clarkson Show"
Prema pisanju magazina People, njeno mjesto zauzet će poznata američka pjevačica koja već najavljuje kako planira stvoriti prostor u kojem će ljudi svih generacija i kultura pronaći nešto za sebe.

DeGeneres je ranije ovog mjeseca najavila kako će 2022. nakon ukupno 19 sezona zaključiti emitovanje svoje popularne emisije.

Mnogi vjeruju da je popularna voditeljica odlučila staviti tačku na višegodišnju televizijsku priču zbog nedavnih optužbi da na snimanjima vlada toksična atmosfera.

Ove informacije su u javnost plasirali bivši uposlenici emisije, a potvrdila ih je nekolicina poznatih ličnosti ističući da su nebrojeno puta svjedočili vrlo neugodnim situacijama na setu.

Zbog ovih tvrdnji emisija je vrlo brzo izgubila više od milion gledatelja, nakon čega se DeGeneres izvinila bivšim uposlenicima.