Zajedno od 2004. godine
18

Ellen DeGeneres posvetila emotivnu objavu supruzi: Ti si najbolja stvar koja mi se dogodila

L. R.
Portia de Rossi i Ellen DeGeneres (Foto: Shutterstock)
Portia de Rossi i Ellen DeGeneres (Foto: Shutterstock)
Popularna američka voditeljica Ellen DeGeneres danas je podijelila emotivnu objavu posvećenu njenoj supruzi Portiji De Rossi.

Tako je Ellen putem svog Instagram profila podijelila fotografiju supruge dok pozira pored konja i na taj način javno joj čestitala 51. rođendan.

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj ženi. Ti si najbolja stvar koja mi se ikada dogodila. Ti si dar i ja sam ti zahvalna svaki dan. Tako sam sretna što me voliš gotovo onoliko koliko voliš konje", poručila je Ellen.

Tom prilikom, mnogi fanovi i prijatelji su odlučili čestitati glumici rođendan. Među njima je bila i reality zvijezda Kris Jenner, koja je njihova bliska prijateljica.

Samo, pet dana ranije, Ellen je proslavljala svoj 66. rođendan, a Portia joj je čestitala uz video na kojem Ellen vježba.

"Draga moja ženo! I dalje me zadivljuješ i inspiriraš. Sretan rođendan najjačoj, najslađoj, najbriljantnijoj osobi koju poznajem. Tako sam sretna što stojim pored tebe dok dijelimo ovaj nevjerovatan život zajedno. Volim te", napisala je Portia De Rossi na društvenim mrežama.

Inače, DeGeneres i de Rossi upoznali su se 2001. godine na jednom koncertu, ali nisu počeli izlaziti sve do 2004. godine. Zaručile su se u maju 2008. godine, a samo tri mjeseca kasnije, vjenčale su se na intimnoj ceremoniji u svom domu u Los Angelesu.