Nova emisija na OBN-u
0
Talk show "Iskorak" sa Marinom Pelemiš
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ubira TV pretplata, onda treba zabraniti pravo na marketing . Mnoge TV- kuce kazu da su najgledanije. To je sindrom malih da zele da se predstavljaju kao veliki.
Marina samo naprijed.i ljudi, nemojte unaprijed da je otpisujete,dajte joj šansu.koncept je dobar,treba vremena da se to sve još uhoda,ali imaju pravu osobu za to.samo strpljenja.
davno sam ih presto gledati i obn mi je medju zadnjim kanalima na tv-u tako da nestignem od dobrih stranih kanala da dodjem do tog dna, a oni to i znaju samo te neke propale emisije s njihovim anoreksicnim voditeljkama.Ma ne gledaj te ih i nema frke... Vi sa sarajevo x com samo promovisete njih a ima toliko drugih tv kuca i ima dosta uspjesne omladine kojoj nedajte dovoljno prostora..
Upravu su Kikiriki i krava... Kako to da je bljak tv, i vjerovatno ste htjeli da kazete, da presaltavate kanal, a sve znate... a papci nek i dalje prate Pink i Hayat, te one neurbane primitivce koji pokusavaju da imitiraju tamo neke narodne pjevace i neku dzigeru i zovu se zvjezdama, hahaha, samo vi i dalje gledajte to i nadajte se da cete ostati podjednako priglupi, kao i do sada... A Surviver ostavite pametnijim ljudima da gledaju....
Dobro Kikiriki kaze. Sve se ne gleda a sve se zna. Jel znate da imaju Survivior, da imaju Euro ligu? Pa ko ima bolji program neka se javi. Mozda vam je bolje NE DAJ SE NINA po 100 ti put ? ili Grand parada ??? ma sta reci sve gradska raja .
Ima se može, može se :P :P :P .....OBN Svugdje! Što vam smeta što se ljudi razbacuju????
ma sta ih komentarišete ne treba im uopšte pridavati pažnj, dno dna...
ahhahahaha, pa odakle toliko toliko poznavanje programa a loša vam televizija, znači gleda se :)) UŽIVAJTE UZ ODLIČAN PROGRAM OBN TELEVIZIJE !!!
jupiiii
obn je preblijeda kopija Nove tv! Pokušaj od televizije blago rečeno! \"Najomiljeniji\" likovi iz ove Š.U.P.E od tv, su ona dva mentola bez kojih niti jedan \"divni\" show ne može proći. Onaj što šuška jezikom se posebno ističe. Ko njima daje platu i ko ono gleda. Jad.na smo mi država kad bi se kao trebali smijati deb.il.izmu i idi.o.ti.zmu koji nam obn prosipa. Ja.d.o.vi j.a.dni!!!
Zaista je obn postao jedna od najgorih tv stanica u BiH. Još malo, pa će biti iza hayata. Repriza na reprizu, što filmova što glupih show emisija u njihovoj režiji od prije par godina. Emisija o kulinarstvu više ni ne znam koliko ima. Vrhunac ove izrazito neprofesionalne tv stanice tj. samog programa je retardski pokušaj od emisije-red karpet (krepat). Ko je ono pogledao od početka do kraja treba biti debelo nagrađen.
Ko jos gleda ove ublehe, kurave,derpei,kriminalci..dno-dna od televizije.
SIGURNO SU JEDNA OD TEMA DINAMO I HAJDUK I PROPALI REPER STOKA DNO DNA
Kako jedno od OBN-a, ne znaju sa cime da popune programsku semu pa izmisljaju 1456 emisija o kuhanju a evo sada i neke talk show-emisije.