Nova emisija na OBN-u
0

Talk show "Iskorak" sa Marinom Pelemiš

Sarajevo-x.com
Marina Pelemiš
Marina Pelemiš
Televizija OBN u svoj program uvodi novu emisiju, a to je talk show "Iskorak sa Marinom Pelemiš". Bit će to emisija koja ne zaobilazi politiku, ali se radije bavi njenim posljedicama.

"Iskorak je emisija o životu. Emisija koja pokušava gledaocima dati pravu sliku stvari, objasniti kakvi smo, a kakvi bismo željeli biti. Sudara se stvarnošću, trezveno, otvoreno i bez sedativa. Kao i život, nekad je tu puno smijeha, nekada boli i opomene", navodi se u najavi prve emisije.

Ekipa emisije "Iskorak" tvrdi da se ne zanose da će uspjeti razriješiti događaje. Naime, oni ih samo žele "otključati", analizirati i gledaoce natjerati na razmišljanje. Nekada provokativna, nekada edukativna, emisija koja će govoriti o šarlatanstvu u zdravstvu, finansiranju sportista, transparentosti u radu institucija, brendiranju domaćih proizvoda, turističkim potencijalima, malverzacijama u izgradnji, medijskoj, političkoj, biznis mafiji, ali i sredovječnim ženama, anoreksiji, licemerju i primitivizmu.

"Iskorak" nudi put za malog čoveka. Daje mu riječ, a to je razlikuje od tradicionalnih drama gde se javljaju samo glasnici.

Nedelja je pravo vrijeme za diskusiju o svemu što nas tišti, boli, plaši, ali i raduje i motiviše.

I vi možete učestvovati u ovoj emisiji, iznoseći svoje mišljenje putem anketa postavljenih na portalu Sarajevo-x.com. Ove sedmice odgovorite na pitanja:

Treba li u BiH, kao u Evropi, javnim emiterima zabraniti pravo na marketing?