Ko su potencijalni dobitnici?
0
Svijet iščekuje nominacije za Oscara
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mu pusti film ba, nego nasikiro sam se sto mi je Munib vako smrso? da nije sta bolestan nedaj BOZE.
Film je jako dobro napravljeno sranje. Sve je ucicano kako treba, svaka dlaka je na svom mjestu... sve je lijepo i tehnički savršeno. Priča.... jedno obično sranje. Oskar za zvuk i specijalne efekte i tome slično može proći.... Svako poređenje sa Gospodarom prstenova, koji je napravljen po književnom remek djelu, je besmisleno. Ideja dobra, izvedba očaj... a mogla je biti dobra priča....
Bilo kako bilo film je genijalan i obavezno pogledat ko god nije ,naravno ako ste ljubitelji tog zanra.Samo je zanimljivo kako covjek ...James Cameron koji je poceo iz nicega i vozio kamione u medjuvremenu je stvorio ovakav spektal od filma .Svaka cast ! !
predobro..pustite ufurane budale koje misle da su kriticari.. Obavezno pogledajte i barem na tri sata mislima napustite planetu zemlju..
ja sam gledao film i mislim da je g 0 V n 0!! Jednostavno mi to ne ide 3D, hocu realnost! Radije bi gledao BBC Earth nego neki svijet koji je james izmislio na kompjuteru.
Šta te briga?
jel tako i kod kuce s mamom i tatom pricas?
Ma pogledao si ti moj k y r 4 c, nemaš ti blage veze ni o filmu, ni o 3D-u, ni o čemu. Ti si negdje čuo kako je film kul pa se praviš pametan
Kao prvo trebas film pogledat bar na dvdu a ne na nekom divx da bi mogao komentarisati, pogledao sam avatar 3d u kinu, moram reci da je fantastican, cista 10ka za sve sto su uradili, tako realisticno izgleda. Mada je Gospodar Prstenova za mene i dalje broj 1
Je li ovo Munib Usranovic na fotografiji?
Here we go again with Avatar. U suštini, ono što mediji žele da bude cool to tako i bude, pa tako je i sa Avatarom. A film jedno obično g 0 v n 0.