Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slumdog MIllionaire je fantastičan film! jako zanimljiva priča, dobri glumci..muzika genijalna!gledala sam ga nekoliko puta do sad...i jevda čekaaammm u kinu!!
nije fog nego mist, i ne lupetaj života ti
Daj ljudi, jedan tekst - 15 gresaka, od pogresnih imena, do izgubljenosti u vremenu... Fakat malo citajte sta pisete ili imajte lektore...
Film je odlican gledala sam ga neki dan! Ima vrlo jaku priču a muzika je predobra!
Odličan film, sa dvije paralelne radnje; kvizom i dramatičnim odnosima hindusa i muslimana na indijskom podkontinentu u drugoj polovici 20. stoljeća.
Danny Boyle jos nije imao fulu.
Pa dok dodje do kina ja sam ga mogao pogledati bar jedno 60 puta.
Preporucujem svima film 28 dana poslije, blijede kopije ovog filma su i\'m legend, fog itd.
ne znam sta toliki vide u ovom filmu?! wrestler je film, a ovo je prdomahovina kliseizirana.
koji ste vi klocevi.. nije 20 dana poslije nego 28 dana poslije... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hm.. premijera 26. februara... na repertoaru do 18.februara.. pa vi ste definitivno najgori novinari u zemlji.. ovo je Xti put da vam se ovo desava.. procitate li vi tekst prije nego ga objavite?