Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo govoris o svom nivou kulture i odgoja kad pricas na takav nacin na koji pricas. Zelim ti sve najbolje.!
@ccc Nije mi jasno kako je moguće da svaka imbecilna kretenčina ima pristup internetu. Nije moguće da mentalno ograničene osobe švrljaju po forumima i slobodno iznose svoje mišljenje. U normalnom svjetu za takve kao što si ti postoje institucije. Ako ti se ne sviđa film, dovoljno je bilo da napišeš: \"Ne sviđa mi se!\". P.s. Naravno ti ne bi bio u mogućnosti da oformiš svoje mišljenje da nisi gledao ovaj film. Ako je toliko loš kao što sam govoriš, zašto si onda gledao film koji traje dva sata? Zašto nakon pola sata nisi ugasio tv ili možda čak napustio kino? Zato što voliš ovakve filmove, koje tvoje društvo ne odobrava i misliš da je u redu lajati po forumima.
Ovaj film gledajui i muskarci ...ali nisu gej...Oni odu u kino sa svojim djevojkama i poslije preko kiina dobiju cupi ... !
ovo nije film za mus/limane ..mus/liamni treba da izbjegavaju\\ ovaj film .. mjesgto nejga nega gledju koji bosnajcki fili ili film o dzhad babi
Bolest je samo nacin na koji ti napadas ovog komentatora, i nista vise... Pametan ce razumjeti, sve najbolje...
Jel mi moze neko prevesti na moj bosanski jezik ovaj naslov, jer ove rijeci ja ne razumije, sintaksu sumrak saga, a praskozorje jos manje !
Ovaj film je dno i za poredjenje sa ostalim nastavcima iste sage.
Porn for women, i ništa više.
Po..se..rem se na sve koij smatraju da je ovaj film i prosjecan, a kamoli dobar.. Cak je i \"KOD AMIDZE IDRIZA\" bolji od ovog..!! Toliko..
meh
pa kad je najjboljiii fiiilm :$