Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zbog ovakva dva prethodnika iza mene, i treba da se snime filmovi sa ovakvom temom. Dante i Doncorleone... mis\'im Mujica i Suljica od 13 i 17 godina...
pa bolje i nama da snimamo i pisemo tariguzne scenarije i zaradjujemo stotine miliona na njima nego ove komade metala i plastike u vidu nagrada.
Još jedna plitkoumna površna holivudska glupost koja će sigurno postići nezapamćen uspjeh na američkim kino-blagajnama, a u ostatku svijeta samo izazvati glavobolju svakoj osobi sa kvocijentom inteligencije većim od 80. Žalosno je da usred ekonomske krize Hollywood i dalje baca pare na produkciju filmova po ovakvim scenarijima kakvima bi svaki normalan van-hollywoodski režiser i producent samo mogli obrisati dupe.