Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do dec 2015 ce biti Putin Awakens..
Ovo je ustvari teaser trailer! No nebitno,svejedno je dovoljno za prave fanove.
Očekujem dobre stvari od ovoga. I da vam pravo kažem, više me raduje priča VII nego priče I, II i III. Msm, više me raduje, jer apsolutno nemam pojma šta će biti. Znamo da je Han solov sin postao Darth Caedus, i možda je o tome riječ? Volio bih vijdeti te nove priče... skroz nove.
Rahmetli "light saber" :(
Mislio sam da je ova fransiza davno umrla, jer je obicno sranje postala.
...ovo je teaser... samo :-( PG13+DISNEY= 0 to dvoje je formula za neuspjeh nazalost! a više ovaj PG13, uništio je film!
you mad bro?
Ovaj trailer, iako kratak, ne djeluje obećavajuće barem meni kao velikom ljubitelju Star Wars- a. Bojim se da će biti puno prenapuhanih akcijskih scena i pretjeranih specijalnih efekata da bi se privukla što veća publika i da bi se impresionirali oni koji padaju na te stvari. Drugo vidim da su izmijenili izgled nekih stvari kao na primjer mač koji onaj negativac drži izgleda kao europski srednjovjekovni mač a svi svjetlosni mačevi u dosadašnjih 6 filmova i u stripovima i sl. su imali izgled koji bi se mogao opisati kao ravna katana. Da ne spominjem idiotski izgled novih Stormtrooper kaciga. Dosadašnje su imale logičan dizajn a ove nove su očito promijenjene i "nagizdane" čisto da budu zanimljivije i da izgledaju više naučnofantastično. Ah, da i neće biti Obi- Wanovog duha. Jedini tračak nade je povratak dijela stare glumačke postave. Čak i ime "The force awakens" mi nekako ne leži. Uglavnom ja sam jako skeptičan, a to dolazi od nekoga kome se sviđaju epizode I, II i III.
...u svakom star warsu su pravili malo drugacije mačeve za bossove...i sa ovim to nista nije drugacije, prate tradiciju!
Kada J.J. Abrams radi mora da valja!
Cujem da u BiH se formira nova politicka stranka pod imenom "Liberalna Alijansa"...
Stigao je i moj komšija Hasib, međutim niko ništa o tome ne piše!!!
sranje.
Polumjesec sa ljiljanom. Bošnjački kozmos♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Još samo da izađe Half-Life 3 i mogu mirno da umrem.
Jedini film đe sam vidio da je ona kugla veča od moje države.
Jedan od filmova, gdje si mogao u svakom dijelu da uzivas.