Film/TV
8

Stefani napustila kuću Velikog Brata

Suze u kući Velikog Brata. Nakon nekoliko dana premišljanja, Stefani je jučer ipak napustila kuću Velikog brata.

"Veliki brat smatra da si bila sjajna takmičarka i Veliki brat te je zavolio. Također, primijetio je da su te mnogi stanari zavoljeli i da ćeš mnogima u kući nedostajati. Veliki Brat se nadao da nećeš uskoro napustiti kuću, ali vjeruje da ćeš, kada izađeš, vidjeti da je odluka da uđeš u kuću bila jedna od najboljih koje si donijela u životu", rekao je Veliki Brat Stefani u ispovjedaonici, neposredno prije no što ju je posljednji put pitao misli li doista odustati od daljnjeg natjecanja. "Brate, sve je spakovano, sve je jasno, moja konačna odluka je da idem vanka", rekla je Stefani.

U ispovjedaonicu je tada pokušao ući i Ervin, no Veliki Brat mu je naredio da odmah izađe. Iako se to nije vidjelo pred kamerama, bilo je jasno da je pao zagrljaj, a Stefani je obećala da će mu se javiti kada i on napusti kuću. "Kada izađeš, vidjet ćeš da te ja nikada nisam iznevjerio", rekao joj je Ervin kada mu je Stefani priznala da planira otići.

"Ovo je bilo jedno ogromno iskustvo za mene, pamtit ću ga cijeli život", zaključila je Stefani kroz suze prije nego se jučer posljednji put oprostila od Velikog Brata. Stefani je još u srijedu Velikom Bratu najavila da želi izaći, no odluka je pala ipak tek nakon što je dobila priliku razgovarati sa svojom majkom. Njen je odlazak izazvao buru emocija u kući, a posebno je emotivan bio Rade Vasić, koji nije mogao zadržati suze. Stefani je u kući VB izdržala nešto više od 40 dana.

U petak se od takmičenja oprostila Ivona Milovanović koja je osvojila najmanji broj glasova i izbačena je iz kuće.

Velikog Brata u programu OBN TV možete pratiti u dnevnom pregledu od 21:50h.