Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kusta treba dici spomenik romima romi su ga stvorili ali je on u stvari obicni firaun sa gorice
Mack sta ti bi ?Jel \' te nesto boli ?
Zaklo bi ga zicom rdjavom i onda mu odrubia glavu i nabio na kolac!!!! Tako isto sa vecinom KRMLJANA (citaj cetnika) koji jos disu pu Bosni. NASA OLUJA CE JOS DA DODJE!!!
EMIRE SRBINE,EMIRE SRBINE,SRBIJA DO TOKIJA,OD TOKIJA RUSIJA!!!!!!!!!!!!!
Vidi momka vidi mu kaputa Moj Nemanja stici ce tebe suze srebrenickih sirocica. Ne bi ti ja moj Nemanja lijegao svaku noc u krevet obasut suzama bosanskih jetima. Meni je tebe moj Nemanja pravo zao.
dabogda mu bio posljednji, ma sta posljednji, ne stigo ga zavrsiti krmak ofucani
Koji vrag i prenositi ovakve vijesti, neznam da li ikoga zanima sta ovaj retardinjo radi. IIGNORISITE GA!
pukovnik=(sleng) lud čovjek, puko, prolupao
Nista ne dobise ni oni a i mi hvala dragom Bogu nista ne izgubismo. Nemanja moze sutra biti neko drugi lol.
ONDA GOSPODINE ANTO PREDLAZEM DA SE SVI ZAJEDNO POSKIDAMO GOLOGUZI I VRATIMO U PECINE I NA DRVECE JER TUDA SU NAM SE PRAPRAPRAPRA OCEVI PENTRALI ...ILI JOS BOLJE HAJMO NAZAD U MORE I OKEANE JER ZA BOGA MAGARAC DARVIN RECE DA SU NAM TAMO \"KORIJENI\" JURIIIIIIIIIS BRACO PREKO VODE DO SLOBODE!!!!!
...HTJEDOH NESTO NAPISATI AL\' OSTAH BEZ MISLI ,RIJECI ,DAHA ..... SAMO PRAZNINA I TISINA..STA RECI SEM JAD ,JADNI. ON SVOJ PRELAZAK NA KRISCANSTVO NIKAD NIJE OBJASNIO S BILO KAKVOG TEOLOSKOG GLEDISTA TO JE ZA NJEGA KAO I ZA SVAKU DRUGU ZVIJER BILO PRIKLJUCIVANJE COPORU KOJI MU JE U TOM MOMENTU IZGLEDAO KAO DOVOLJNO DOBRO UTOCISTE ,COPORU U KOJI JE OTPUZAO IZLUDEN DROGOM I ALKOHOLOM...JAD PA TO TI JE...A SAD DUSU SVOJU LUCIFERU PRODAO I NEMA MILI MOJ NAZAD NEGO SUTI I PUSI
tooo Emire Srbine,bar znas svoje poreklo za razliku od drugih!!!
Haj sto ovaj nemanja kosturnica smrdi,daj skinite ovo strasilo s sr-x-a,haman ko ima toliko gluposti da pise o njemu ovdje,on je jedna obicna pickica smrada izdajnicko govno kome on pripada!
koji ste vi jadnici.... svojim komentarima samo pokazujete koliko je kusturica ipak vazan u vasim zivotima...
Film če se sigurno zvati: \"KAKO POSTATI ČETNIK, I ZAŠTO?\"