Finalna lista nominacija EFA-e
0
"Snijeg" u konkurenciji za najbolji debitanski film
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nabijem te nav kurac aida
Film je odlican! Prije nego sto sam otisla pogledati ga, samo jedna osoba mi je rekla da joj je film super, svim ostalim (a i po forumima) je bio bezveze, razvucen, dosadan. Valjda je vecini nasih ljudi potreban onaj idiotski humor zacinjen s puno psovki da bi im se film svidio
Film koji bi svi trebali da vide...aida velika si...sretno
zasluženo.. konačno jedan film koji govori o ponosu ovdašnjeg čovjeka, pozitivan.. većina naših reditelja smatra kako nije dobar film u kojemu nema sexa, sočne psovke, idiotizma, i sl. Poput onog idiotskog filma Nebo iznad krajolika.. Aida Begić je ovim filmom pokazala da psovka nije recept..