Pogledajte trailer
33

Sidney Sweeney i Glen Powell u neobičnoj romantičnoj komediji stižu u bh. kina krajem godine

Klix.ba
Film "Samo ne ti" je romantična komedija koja uskoro stiže u bh. kina
Film "Samo ne ti" je romantična komedija koja uskoro stiže u bh. kina
Ovih dana objavljen je prvi trailer romantične komedije koja uskoro dolazi u kina i koja je R-rated što je neuobičajeno za romantične komedije koje inače imaju oznaku 13+. Na gledateljima u BiH ostaje da saznaju koliko je zapravo provokativan ovaj zanimljivi naslov kada krene sa prikazivanjem krajem godine.

Sidney Sweeney i Glen Powell glume dvojac koji se prezire, ali su zbog jednog vjenčanja primorani glumiti da su zajedno, što svako od njih koristi u vlastitu korist…

Prvi trailer filma pokazuje urnebesnu dinamiku gdje se dvoje glavnih glumaca u romantičnoj komediji ne samo ne voli, nego otvoreno mrzi…

Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerovatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu - sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par.

Ovu priču voljeti će svi ljubitelji romantičnih filmova
Ovu priču voljeti će svi ljubitelji romantičnih filmova

Reditelj ove zanimljive komedije je Will Gluck (animirani filmovi Petar Zecimir, Petar Zecimir 2, hit romantična komedija Veza bez obveza i mjuzikl Annie), a na scenariju je radio s Ilanom Wolpert (High School Musical serija) kojoj je ovo prva filmska adaptacija.

Glavni dvojac predvode Glen Powell (manje uloge u filmovima Vitez tame: Povratak, Plaćenici 3, velika uloga u kino uspješnici Top Gun: Maverick) i cijenjena Sidney Sweeney (serije Euforija, Sluškinjina priča, Oštri predmeti, Bijeli lotos, filmovi Bilo jednom u Hollywoodu, Voajeri, Reality) koja je nominirana za dvije Emmy nagrade.

Kako su Glen i Sidney utjelovili likove koji se mrze, ali moraju glumiti da se obožavaju, te postoji li mogućnost da se možda i zapravo zavole, saznajte prvo u traileru filma, a uskoro i na kino platnima u distribuciji C2 film, zvaničnog zastupnika studija Sony za BiH.

Film "Samo ne ti" gledajte od 28. decembra u kinima širom BiH.