Prva epizoda "Nadrealne televizije"
283
Serijal kojim Nele Karajlić pokušava oživjeti TLN
Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je to čovjek koji nema svoj rodni grad? Žalostan i jadan.
Ne idu Nadrealisti bez Bosanaca i ijekavice da \'ebe rak raka.
pokušao sam, ali ovo se ne može gledati ... i Nele je prestao biti čovjek, postao je čovek
Ne znam sto se uopste mi (koji znamo sta su Nadrelisti, gdje su nastali itd) uzbudjujemo oko toga sta neko radi u Begoradu, dok god gledanost te serije usporedjuju sa SULEJMANOM VELICANSTVENIM :). To je dovoljan dokaz koliko je razvijena srpska svijest o bilo cemu, kao i mogucnost da naprave nesto originalno. Uce turski vise nego bilo koji jezik, ljetuju u Turskoj, kopiraju bosanski humor... Mogu samo reci svaka cast serijama koje su izvorno srpske (bile one prijeratne ili poratne): BOLJI ZIVOT, SRECNI LJUDI, čak i BELA LADJA. Svaka kopija, pa i ova, je osudjena na propast. Zato bolje neka u Srbiji gledaju stare Nadrealiste, originalne turske serije, i pokusaju napraviti nesto originalno. Ono sto je u ovom SKECU dobro je ono sto je izvorno, srpsko, Nikola Kojo npr. Sve sto je kopija - uvijek propada, pa tako i ovo, ma koliku podrsku PRVE SRPKE TV ima.
ovaj show uopste ne treba porediti sa starim TLN-om. drugaciji show, humor, ideje, pozadina, glumci - kompletno nova emisija. mislim da imaju dobrih fazona, pogotovo sa Kojom i Vesnom Trivalic na kraju! :) treba im dati sansu.
*ebi ga, gled\'o sam do onih trubaca, odprilike 35 sekundi... Normalnom sasvim dovoljno!!!
Sram da vas bude!
Je l\' ovo ravno????!
meni je jedino smijesno bilo ovo na kraju sa kraljjevicem markom, al sve u svemu ni priblizno nekadasnjim nadrealistima
Pogledao sam prvu epizodu... Nije loš fol u kome vlada (bilo koje od zemalja u regionu koje su sve u krizi) uplaćuje \"siguran tiket\" da bi isplatile plate budžetskim korisnicima... A ako od toga nema ništa da se sindikat žali Romanu Abramoviću kao glavnom krivcu... Ipak nije to blizu onoga što su nekadašnji nadrealisti u starom sastavu prezentovali u svojim skečevima...
pokušaj propao :)
20 godina i ovo je sve sto si smislio..... pfffffffffffffffffff lose, loseeeee...
puno bolje od pokusaja nasih!! nemamo se razloga ljutiti...
Nidje veze......poslije nadrealista meni je sasvim Ok bio i nadrealiti show...samo steta sto se na nasim TV kucama ne prikaze jos koji put....a ovo sa Neletom je odron
Majko mila, gledao sam premijerno emitiranje, za sat vremena ni jedna jedina smiješna scena, Zoran Cvijanović deja vu, Kojo osim psovki ništa drugo i ne umije odglumiti, jednom riječju totalni fijasko.... ali bitno je da se nele dotakao Turaka i Bošnjaka tako da misllim da će ovo u šumskoj biti hit serija.
Nele je zavrsio orijentalistiku u Sarajevu I tecno govori arapski. Dakle covjek ima I obrazovanje I kvalifikacije.
Sto reko Dr. Arslanagic, ja emisije I gov.ana.