Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RUKFAŠ
Combe: - Rukfas, imas jednu cigaru? Faruk: - Combe, kad si ti mene boga ti vidio s cigarom? Combe: Ma nema veze Rukvas, imam ja svoje cigare.
Ili: Turski zaljev:AGDA
Najbolja serija u regionu definitivno!
Zar ovo još postoji? Bile smiješne prve 2 sezone
Dino Mehmeda Mukić!
a đe viza za budućnost, e to je serija bila. NOT
serija u kojoj se po epizodi prosjeno prikaze 10 scena ispijanja alkohola,20 scena pusenja cigareta, 20 scena raznih nacina prevara,smicalica i drugih nemoralnih stvari. Ovaj Fedja Isovic ni blizu oca nije,prava komunjara koji komunizam promovise kroz ovu seriju,jadno.
vahbija suti i poklopi se
*** ti vehabija mater, rekao sam sustu istinu i ne mozete nicim je opovrgnuti ali u vama tece nevjernicka krv pa vam se ne svidja moj komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A u Banja Luci - zabranjena :D
ona s krmetom jedna od boljih epizoda ba sta ti je :) ovo je bila sala otkud znam sta se gleda tamo al znam da ptpc je kod mene zastupljen ko i ostali kanali - 0% :)
zar nije previse muslimana za tvoj ukus u toj seriji? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izet!!!
privlace te perverzne dedice aaaa :D
Asocijacija se više odnosila na ime generalno, a ne na starosnu dob!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najbolja serija :)